Marijana Batinić pohvalila se uspjehom sestre Karle: Gospođica je sretna

Foto: Instagram

Marijana Batinić na Instagramu se pohvalila uspjehom svoje sestre Karle.

"Gospođica je sretna jer je postala magistra odnosa s javnošću. Bravo sister, baš sam ponosna", napisala je voditeljica u opis objave. Karla je, naime, magistrirala na jednom veleučilištu u Zagrebu. U komentarima ispod objave mnogi su se pridružili čestitkama. 

Marijana i Karla su jako bliske

Marijana ne krije koliko je bliska sa sestrom, a prije nekoliko godina progovorila je o njihovom odnosu na Instagramu: "Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža... Ovisno o tvom raspoloženju. Ali kad zagusti, uvijek je tu."

Karla je od voditeljice mlađa 17 godina, a 2021. diplomirala je na Pomorskom fakultetu u Splitu. Obrazovanje je potom nastavila u Zagrebu.

"Jedva sam je nagovorila na selidbu - ljepše joj je na materinoj spizi, ali presudilo je to što se fakultet ipak nalazi u metropoli. Moja inženjerka pomorskog menadžmenta, uskoro će (nadam se) postati i menadžerica odnosa s javnošću. Jedva čekam da me malo 'popegla'", napisala je tad Marijana na društvenim mrežama.

Osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.