Lady Gaga snimljena prije otvaranja Olimpijskih igara, imala je probu za nastup

Foto: Profimedia

Društvenim mrežama proširile su se snimke Lady Gage i njenih plesača uz rijeku Seineu u Parizu. Time je, čini se, 38-godišnja pjevačica potvrdila glasine da će nastupiti na otvaranju Olimpijskih igara. 

Gaga je nosila crni bodi s perjem, a crnu odjeću su nosili i njeni plesači. 

Pjevačica je u Pariz stigla prije nekoliko dana. Francuzima je Gaga bliska jer je u filmu Zvijezda je rođena otpjevala pjesmu La Vie en Rose slavne francuske pjevačice Edith Piaf. Na otvorenju Olimpijskih igara trebala bi nastupiti i Celine Dion. Francuski magazin La Parisien je ranije tijekom dana objavio da će Celine Dion i Lady Gaga izvesti pjesmu legendarne Edith Piaf.

Ceremonija otvaranja prvi put izvan stadiona

Prvi put u povijesti ceremonija otvorenja Olimpijskih igara održat će se izvan stadiona, preciznije uz rijeku Seineu, koja teče kroz Pariz. Nautički šou pratit će 85 brodova na kojima će se nalaziti sportaši iz svake zemlje. Vrhunac ceremonije bit će kod Eiffelovog tornja. Ceremonija će se iskoristiti da bi se prikazale najveće pariške znamenitosti te će okupiti 3500 plesača, glumaca i glazbenika.

Autor ceremonije je kazališni redatelj Thomas Jolly, poznat po svom rock mjuziklu Starmania. U intervjuu za Associated Press nije želio govoriti o poznatim izvođačima koji bi trebali nastupiti na otvorenju Igara. "Sve što vam mogu reći jest da postoji razlog zašto će određeni umjetnici nastupiti", rekao je ranije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.