Leonardo DiCaprio uložio milijune u poznati brend. Tvrtka prijavila velike gubitke

Foto: Profimedia

Glumac Leonardo DiCaprio (49) uložio je novac u britanski brend veganske obuće, no sada mu prijeti veliki gubitak, piše The Sun. Tvrtka Wild Loci Ltd., koja proizvodi moderne Loci tenisice, prijavila je gubitke od 2.7 milijuna funti, uključujući preko 700 tisuća funti duga vjerovnicima. Tvrtka je prošle godine izgubila preko 900 tisuća funti.

Tenisice su hit među slavnima

Riječ je o tenisicama koje su izrađene od recikliranog bambusa, pjene i gume, a za svaki napravljeni par tenisica se iskoristi 20 plastičnih boca. Cijena tenisica je otprilike 170 funti i hit su među slavnima. Glumac je uložio tri milijuna funti u proteklih godinu dana da bi pomogao razvoju brenda. "On vidi svijet na isti način na koji ga mi vidimo. Apsolutni je blagoslov imati ga u timu", rekao je jednom prilikom osnivač brenda Emmanuel Eribo.

Glumac je otkrio da je ponosan na to što je ulagač u brend koji je osviješten o okolišu. "Ponosan sam što sam ulagač u brend posvećen minimiziranju svog utjecaja na okoliš, a koji je usmjeren na stvaranje etičke obuće bez okrutnosti", podijelio je glumac. DiCaprio je već dugi niz godina aktivist u borbi protiv klimatskih promjena. Podsjetimo, 1998. osnovao je Zakladu Leonardo DiCaprio, koja podupire projekte za zaštitu okoliša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.