Ostala u šoku kad je vidjela stavku na računu hotela u Las Vegasu, priča je viralna

Screenshot/Foto: TikTok/Shutterstock

TIKTOKERICA Jocelyn Harper ostala je užasnuta kada je otkrila da joj je hotel u Las Vegasu naplatio naknadu koja je utrostručila ukupan iznos njenog računa.

Jocelyn je odsjela u cjenovno pristupačnijem hotelu Westgate, u kojem noćenje košta 200 dolara (184 eura), no njezin plan da smanji troškove pao je u vodu kad je ugledala račun i otkrila da joj je hotel naplatio dodatnih 566.90 dolara (523 eura) naknade za pušenje, no ona tvrdi da ne puši. 

@travelingwithjoce Absolute trash experience at the @Westgate Las Vegas #scammeralert #vegas #fraud ♬ original sound - Joce Travels

Ljuta tiktokerica objavila je video u kojem je pozvala pratitelje da ne odsjedaju u tom hotelu.  

"Nemojte odsjesti u odmaralištu Westgate. Željela sam jednostavno mjesto za boravak, nešto što nije preskupo, ali prilično lijepo... izgledalo je dobro. Odjavim se i imam 500 dolara naknade za pušenje. Ne pušim", rekla je. 

Vratili joj novac nakon što je postala viralna 

Na web stranici hotela objašnjeno je da je to hotel za nepušače i da će svim gostima za koje se vjeruje da su pušili u sobama biti naplaćena dodatna naknada za čišćenje. Međutim, tiktokerica, koja kaže da ne puši, tvrdi da uopće nije bila u svojoj sobi u 18:15 (vrijeme u kojem se navodno aktivirao detektor dima). Požalila se na hotelskoj recepciji, no upravitelj joj je rekao da oni ne mogu ništa učiniti. 

Osim toga, tiktokerica je podijelila snimke zaslona korisnika TripAdvisora koji su tvrdili da im se ista stvar dogodila tijekom njihovog boravka. 

Harper je kasnije otkrila da joj je hotel vratio novac i dao besplatan dvodnevni boravak nakon što je njezina priča postala viralna na internetu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.