Novi proizvodi stigli su u dm - o ovima svi već pričaju

Foto: Promo/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: dm-om

JESEN je savršeno vrijeme za osvježenje beauty rutine. Hladniji dani zahtijevaju prilagođenu njegu, dok sezonske promjene donose priliku za istraživanje novih trendova u svijetu ljepote. Ovaj listopad dm nudi neodoljive pogodnosti za sve koji žele osvježiti svoju kozmetičku kolekciju.

dm katalog donosi brojne novitete i razne druge pogodnosti, a izlazi dvaput mjesečno - prvi vrijedi od prvog do petnaestog, a drugi od šesnaestog do kraja mjeseca. Posebna pogodnost ovog mjeseca uključuje 15x više bodova na dm active beauty kartici pri kupnji dva ili više proizvoda odabrane dekorativne kozmetike u prodavaonicama dm-a i dm online shopu. Ova pogodnost vrijedi od 1. do 31. listopada.

Novi dm katalog prolistali smo od prve do zadnje stranice te izdvojili beauty novitete koji su već postali hit na društvenim mrežama i među kupcima, kako bi vaš odabir bio lakši. Evo nekoliko proizvoda koje vrijedi staviti u košaricu.

Max Factor Miracle Pure serum i tekući puder 2u1

@maxfactor READY. RESET. GO💧✨ Introducing our NEW Miracle Pure 2-in-1 Skin Reset Serum Foundation, for an instantly even skin-tone and brighter looking skin after 28 days.   #MaxFactor #MiraclePure #2in1SkinReset #SerumFoundation ♬ original sound - Max Factor

Novitet u Max Factorovoj liniji je Miracle Pure 2u1 Skin Reset, koji istovremeno djeluje kao serum i tekući puder. Pruža srednje prekrivanje i prirodan izgled kože.

Najbolje od svega je njegova formula koja, prema tvrdnjama proizvođača, sadrži čak 89% njegujućih sastojaka, uključujući kompleks kolagena i hijaluronske kiseline, vitamin C te prirodnu alternativu retinolu - ekstrakt lucerne, koji njeguje kožu. Svakodnevnom upotrebom ne samo da se prekriva i ujednačuje ten već proizvod hidratizira lice i pomaže poboljšati čvrstoću kože.

Ovaj puder već je postao hit na društvenim mrežama, a na TikToku se mogu pronaći brojni videozapisi s njim u prvom planu. Korisnice ističu da su vrlo impresionirane ovim 2u1 tekućim puderom i serumom te dodaju da je savršen za svaki dan.

"Sjaj je nevjerojatan", "Izgleda poput kože, savršen je za svaki dan", "Vau, izgleda jako lijepo", "Moram ga imati" i "Koža izgleda nevjerojatno" samo su neki od komentara korisnica na TikToku o ovom puderu.

Pupa Vamp! Lash Extender maskara

@pupamilano BEST MASCARA EVER 💜 VAMP! LASH EXTENDER understands the assignement ➡️ 90% longer lashes and 3D effect @ℳaino has already tried it, and you? 💜 #pupamilano #vamplashextender #vampmascara #iamwhatiam #beauty #viralmakeup #mascara #mascarahacks ♬ suono originale - PUPA Milano

Vamp! Lash Extender nova je Pupa maskara za koju brend tvrdi da pojačava, podiže i produljuje trepavice, uz intenzivan volumen. Maskara dolazi sa silikonskim aplikatorom, čiji konusni oblik i guste, sužene dlačice oblikuju i podižu trepavice u 3D. Formula je obogaćena ricinusovim uljem, koje njeguje i hidratizira trepavice bez dodatnog opterećivanja.

Ova maskara već je postala viralna na TikToku, s videozapisima koji postižu milijunske preglede, što i ne čudi, s obzirom na to da su mnoge žene uvijek u potrazi za kvalitetnom maskarom koja njihove trepavice čini nevjerojatnima. Neke korisnice na TikToku istaknule su da im je to postala nova najdraža maskara, a s obzirom na efekt koji postižu s njom, ta tvrdnja ne iznenađuje.

Wet 'n' wild MegaGlo vitamin highlighter u sticku

@wetnwildbeauty "We don't know why", but we're adding everything to our cart 😗 #wetnwildbeauty #viralmakeup ♬ original sound - wetnwildbeauty

Pristupačni kozmetički brend Wet 'n' Wild pripremio je dva noviteta na početku ove jeseni, od kojih je prvi ovaj highlighter u sticku, obogaćen vitaminom E. Highlighter je idealan za naglašavanje pojedinih dijelova lica, a dolazi u četiri nijanse. Posebnost ovog kozmetičkog proizvoda leži u njegovom kompaktnom obliku, što ga čini idealnim za putovanja.

Korisnice na službenoj stranici brenda izrazile su zadovoljstvo ovim proizvodom: "Ovo je prvi put da koristim kremasti highlighter i moram reći da sam impresionirana. Vrlo je kremast i lijepo se stapa s kožom. Uz to, traje cijeli dan", "Obožavam ga! Daje mom prirodnom makeup izgledu dodatni sjaj. Super je jednostavan za korištenje i nanošenje. Nije preintenzivan, ali je svakako primjetan!"

Wet 'n' wild MegaGlo vitamin rumenilo u sticku

@wetnwildbeauty

Powder blush + cream blush = an extra rich & long-lasting flush 😚 Try Color Icon 'Mellow Wine' & Vitamin E Makeup Stick 'Say it Ain't Rose' 🍷 🌹⁠

♬ original sound - wetnwildbeauty

Kao i highlighter, novo MegaGlo rumenilo dolazi u sticku i obogaćeno je vitaminom E. Baršunasta formula sadrži bogate boje te završni sloj sjaja i svjetlucavosti, a može se nanositi na oči, obraze i usne. Dostupan je u pet nijansi, od svjetlijih do tamnijih tonova.

Kupci su također pohvalili ovaj proizvod: "Fantastična rumenila! Toplo ih preporučujem svima koji vole kremaste proizvode. Odlično se stapaju i imaju prekrasan završni izgled koji traje cijeli dan", "Obožavam ovaj proizvod. Ovo je bilo prvo rumenilo koje sam kupila kada sam počela koristiti rumenilo. Od tada, čak i nakon što sam isprobala različita rumenila (neka jeftina i neka skupa), ovo će uvijek biti moj prvi izbor."

Eveline Wonder Match ulje za usne

@evelinecosmetics 3…2…1…. NOWY HIT HITÓW 🥵 Olejki do ust z serii Wonder Match, aż w 5 kolorach czekają na Was! Złapiecie je na naszej stronie internetowej eveline.pl ❤️ Kto chętny je wyprobować? 🙋🏼‍♀️ #olejkidoust #olejkiwondermatch #olejkieveline #evelinecosmetics #evelinepl #koloryzująceolejki #wondermatch #wondermatcheveline ♬ Dress - Charlotte Sands

Posljednji novitet koji nam je zapeo za oko je Eveline Wonder Match ulje za usne. Odlikuje ga hranjiva formula koja sadrži peptide, ulje makadamije i biljni kolagen. Osim što usnama daje prekrasan sjaj, ovo ulje ih istovremeno i štiti. Na našem tržištu dostupno je u dvije nijanse - nježno ružičastoj i prozirnoj.

"Ulje ima ugodnu, neljepljivu konzistenciju i stvara prekrasan sloj na usnama. Vrlo dobro hidratizira i umiruje usne", "Koristim ovo ulje nekoliko dana i oduševljena sam. To je svojevrsni tint koji oboji usne, tako da čak i nakon što se ulje s vremenom ukloni, boja ostaje na usnama jako dugo. Koristim ga svaki dan", stoji u recenzijama ovog proizvoda na službenoj stranici.

Prolistajte novi dm katalog

Sadržaj donose Index i dm u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.