Udala se Lorena Jelusić, Dino joj pjevao na svadbi

Foto: Instagram

Udala se Lorena Jelusić, mlađa sestra glazbenika Dine Jelusića.

Svadbeno slavlje održano je u jednoj sali u Jablanovcu. Lorena je na Instagramu objavila nekoliko snimki i fotografija i otkrila da joj je Dino pjevao na svadbi. 

Prije nekoliko godina Dino je progovorio o svojem odnosu sa sestrom.

"Nismo uvijek bliski, znamo se često posvađati, baš zato što smo potpuno različite osobe, i to oko glupih stvari. Naprimjer, kada mi otvara vrata od sobe, uvijek ih gurne toliko da udare o zid. Kada se svađa, zna biti netrpeljivo bahata, pa poludim na nju. S druge strane, ona poludi na to što ju ponekad ne pitam kako joj je prošao dan i te ostale tipične ženske priče", rekao je Jelusić za Story.

Dino ima i brata Brunu

Osim Lorene, Dino ima i brata Brunu. I oni su talentirani za glazbu. Lorena je nastupala na dječjem Eurosongu 2005. godine s autorskom pjesmom Rock Baby, nastupala je u nekoliko mjuzikla u Americi te je pomogla u pisanju Dininog albuma. Bruno, pak, svira klavir i gitaru. I brat i sestra velika su podrška Dini u karijeri.

Osim toga, Bruno je poznati kvizaš. U svinju je u Potjeri nadigrao lovca Deana i osvojio 20.000 eura. Ove nedjelje okušao se u Superpotjeri. Nažalost, četiri netočna odgovora dovela su ga do poraza u napetoj završnici. Lovci su znali sve odgovore i na kraju dvoboja na satu im je ostalo 11 sekundi.  "Presudila vam je, doslovce, jedna pogreška", rekla je Morana čestitajući. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.