Oskarovka u tajnosti rodila drugo dijete: "Ovaj put je definitivno bilo teže"

Foto: EPA

Alicia Vikander rodila je drugo dijete.

Glumica i oskarovka (35), poznata po ulozi Lare Croft u filmu Tomb Raider iz 2018. godine, i njen suprug, glumac Michael Fassbender (46) dobili su drugo dijete u tajnosti. 

"Sve žene imaju različita iskustva, a proći kroz to drugi put bilo je definitivno teže za mene. Ali mislim da je trening to učinio lakšim", rekla je glumica za Elle.

"Tih devet mjeseci bilo je poput maratona, pa pomaže ako ste jaki u tome. Toliko je fizički zahtjevno i toliko se divim svakoj ženi koja je to učinila", dodala je.

Prvo dijete rodila je 2021. 

Alicia je četiri puta glumila trudnicu prije nego što je stvarno zatrudnjela. "Svaki put kad sam morala roditi na ekranu, rekla bih svakoj ženi na setu da mi je žao. Osjećala sam se kao varalica", rekla je.

Vikander i Fassbender 2021. su dobili sina, a godinu dana poslije Alicia je u intervjuu za The Sunday Times govorila o svom putu do roditeljstva. Otkrila je da je imala ekstreman i bolan pobačaj. 

"Sada imamo dijete, ali trebalo nam je vremena. Pobačaj je bio tako ekstreman, bolan i naravno da me natjerao da se prisjetim snimanja filma", rekla je referirajući se na svoju ulogu u filmu The Light Between Oceans. 

"Ponekad prolaziš kroz teške stvari u životu i ako imaš uredski posao, možeš se malo odmaknuti. Ali kolege i ja prošli smo kroz takve stvari da ne shvaćam kako su se neki nakon toga pojavili na crvenom tepihu i uopće razgovarali s ljudima. Mnogi nakon takvih stvari ne bi izašli iz kuće", dodala je.

Uživa u majčinstvu

Kada su je pitali koliko joj se život promijenio otkako je dobila dijete, glumica je rekla da uživa u svakom trenutku. "Sada imam potpuno novo shvaćanje života. Biti majka jako je lijepo i vjerujem i da će značajno pridonijeti mojoj karijeri", rekla je te istaknula da nikad nije bila sretnija.

Michael i Alicia vjenčali su se u listopadu 2017., nakon tri godine veze. Upoznali su se na setu filma The Light Between Oceans. Alicia je bila nominirana za brojne filmske nagrade, a Oscara za najbolju sporednu glumicu osvojila je za ulogu u filmu The Danish Girl.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.