Ova žena privukla je pažnju u Parizu. Zovu je super obožavateljicom Olimpijskih igara

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vivianne Robinson (60) iz SAD-a, poznatija kao The Olympic Super Fan, stigla je u Pariz gdje će pratiti svoje sedme Olimpijske igre. Ljubav prema Olimpijskim igrama naslijedila je od majke, koja je bila volonterka na Igrama u Los Angelesu 1984. godine.

Vivianne je kao strastvena ljubiteljica Olimpijskih igara Parizom prošetala u outfitu prekrivenom zastavama svih zemalja koje su bile domaćini Olimpijskih igara.

Od Igara u Atlanti 1996., gdje je svjedočila bombaškom napadu u Centennial Parku, Vivianne je odlučila štedjeti da bi svake četiri godine mogla otići u grad u kojem se održavaju Olimpijske igre. "Volim biti ovdje i upoznavati ljude. Volim iznenađenja, zapravo", poručila je, piše Archysport.

Ima kolekciju bedževa

Vivianne ima bogatu kolekciju bedževa koje je počela skupljati na Olimpijskim igrama u Los Angelesu 1984. godine, kada je njezina majka prikupljala bedževe od sportaša iz raznih zemalja. Te prve bedževe Vivianne je pažljivo čuvala u kovčegu.

Šezdesetogodišnjakinja uvijek plijeni pažnju te ju mnogi prolaznici na ulici zaustavljaju kako bi se fotografirali s njom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.