Ovog ljeta P&G nagrađuje vjernost

Foto: Press

Ako ste već vjeran kupac brendova kao što su Ariel, Gillette, Pampers, Pantene i još brojni drugi, ova će vas vijest sigurno razveseliti. A ako još niste, sada imate dobar motiv da isprobate neke od poznatih brendova proizvoda za osobnu njegu i kućanstvo. Jer… svaka kupnja vam donosi bodove koje možete zamijeniti za vrijedne nagrade. 

Naime, Procter & Gamble, kompanija koja je globalni partner olimpijaca i paraolimpijaca, odlučila je ovu olimpijsku godinu obilježiti tako što će se svaki kupac njihovih proizvoda u Hrvatskoj moći također osjećati kao pobjednik. Bodovi se sakupljaju prema načelu 1 euro = 1 bod, a nagrade su podijeljene u 3 kategorije – zlatnu, srebrnu i brončanu. Evo koliko vam bodova treba za svaku.  

Bronca

  • sportska torba Decathlon essential 20 l – 40 bodova
  • poklon paket P&G-jevih proizvoda – 80 bodova 

Srebro

  • pametni sat Decathlon cw500 m multisport – 120 bodova 

Zlato

  • slušalice Samsung Galaxy Buds FE – 200 bodova
  • električna zubna četkica Oral-B iO4 – 250 bodova

Kako do nagrada?

Da biste osvojili nagrade, trebate kupovati P&G-jeve proizvode, registrirati se na poveznici i onda unijeti podatke s računa, prema uputama na obrascu. Na istoj adresi možete pronaći i sve dodatne informacije.

U ovom programu nagrađivanja vjernosti sudjeluju svi P&G-jevi brendovi dostupni na hrvatskom tržištu, a to su: Always, Ambi Pur, Ariel, Aussie, Blend-a-Dent, Braun, Dash, Gillette, Gillette Venus, Head & Shoulders, Herbal Essences, Jar, King C. Gillette, Lenor, Mr. Proper, Naturella, Ninjamas, Old Spice, Oral-B, Pampers, Pantene, Secret, Swiffer i Tampax.

S obzirom da promocija traje do 1. 10. ili do isteka zaliha, a nagrade su više nego atraktivne, bilo bi dobro da se čim prije opskrbite svojim omiljenim proizvodima, registrirate bodove i odaberete nagradu prije nego što se zalihe isprazne. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.