Oženio se Björn (79) iz ABBA-e, ovo mu je treći brak

Foto: Profimedia

Björn Ulvaeus iz ABBA-e oženio se svojom partnericom Christinom Sas na ceremoniji koju je vodio komičar i voditelj Sandi Toksvig, prenosi u nedjelju BBC i dodaje da mu je to treći brak.

79-godišnji švedski pjevač upoznao je Sas u Nürnbergu u Njemačkoj 2021., u vrijeme izlaska ABBA-inog posljednjeg albuma Voyage. Vjenčanje je održano jučer u Kopenhagenu u prisustvu bliskih prijatelja i obitelji.

Grupu činila dva para

Ulvaeus je poznat kao dio ABBA-ine četvorke, benda koji je ove godine proslavio 50 godina od pobjede na Eurosongu s pjesmom Waterloo. Grupu su činila dva para - Ulvaeus i Agnetha Faltskog te Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad.

Švedski glazbenik oženio se Agnethom Faltskog 1971. Par je dobio dvoje djece, Lindu (49) i Petera (44), prije nego što su se razveli 1980. godine. Andersson i Lyngstad također su se razveli 1981., godinu dana prije razlaza ABBA-e.

Kvartet nije nastupio na ovogodišnjoj Euroviziji 2024. unatoč tome što se događaj održavao u Malmou u Švedskoj. Ulvaeus je također bio u braku s Lenom Kallersjo, od 1981. do 2022.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.