Turski glazbenik se srušio usred nastupa i umro. Zadnje rekao: Trne mi lijeva ruka

Foto: Instagram

Pjevač i redatelj spotova Metin Arolat (52) preminuo je tijekom svog nastupa u Kozyatağıju, prenose lokalni mediji. Iako je osjetio bol i ukočenost u ruci, nastavio je nastup, ali je na pozornici doživio srčani udar. "Utrnula mi je lijeva ruka", rekao je netom prije nego što se srušio.

Medicinska sestra iz publike požurila mu je pomoći te pozvala hitnu pomoć. Unatoč intervenciji hitne pomoći i naporima da ga spase, Arolat je preminuo na putu prema bolnici.

Njegova bliska prijateljica Demet Sağıroğlu dala je izjavu medijima ispred bolnice i otkrila da sumnja na to da je na njegovo zdravlje utjecala dijeta. "Bio mi je vrlo blizak prijatelj, poput brata. Bio je na dijeti... Mislim da njegovo srce to nije moglo podnijeti. Pogoršalo se nakon što je izašao na pozornicu", rekla je.

Metin Arolat bio je turski pjevač i redatelj glazbenih spotova koji je stekao popularnost 1990-ih godina. Osim što je pjevao, Arolat je bio poznat po svom radu iza kamere te je režirao spotove za brojne turske izvođače. Njegova glazba kombinirala je pop i dance elemente, a zadržao je prisutnost na sceni kroz nekoliko desetljeća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.