Pamela Anderson proslavila 57. rođendan, u potpunosti je promijenila svoj život

Foto: Instagram

Pamela Anderson jučer je proslavila svoj 57. rođendan. Na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju povodom svog rođendana i napisala da je "sretnija nego ikad prije". "Hvala vam za svu ljubav i rođendanske želje", dodala je u opisu svoje objave.

Glumila u poznatoj seriji Baywatch

Svoju karijeru modela i glumice započela je krajem 80-ih. Naime, na nogometnoj utakmici u Vancouveru nosila je majicu jedne pivovare, a nakon što ju je kamera snimila, pivovara ju je odlučila zaposliti kao svoje zaštitno lice. To ju je odvelo i do naslovnice Playboya 1989. godine, a bila je njihov model čak 22 godine. Osim što je bila poznati Playboy model, nakon što se preselila u Los Angeles započela je i svoju glumačku karijeru ulogom u seriji Charles in Charge 1990., a veliku popularnost postigla je ulogom u seriji Baywatch. Sudjelovala je i u nekoliko reality programa poput Big Brothera i Plesa sa zvijezdama, piše Britannica.

Nekoliko propalih brakova

Anderson iza sebe ima nekoliko brakova. 1994. godine upoznala je bubnjara benda Mötley Crüe Tommyja Leeja, za kojeg se udala nakon samo nekoliko tjedana te je s njim dobila dvojicu sinova. Taj je brak završio nakon četiri godine. Za pjevača Kid Rocka udala se 2006. godine, a već 2007. imala je novog muža, glumca i pokeraša Ricka Salomona. S producentom Jonom Petersonom Pamela je bila u braku svega 12 dana, a s tjelohraniteljem Danom Hayhurstom dvije godine.

Anderson je u svojim memoarima pod nazivom Love, Pamela te u Netflixovom dokumentarcu Pamela, a love story ispričala da je tijekom odrastanja bila seksualno uznemiravana i silovana. 

Promijenila svoj život

Pamela trenutno živi u Kanadi te je u potpunosti promijenila svoj životni stil. Ima vlastiti vrt u kojem uzgaja povrće, a objavila je i svoju autobiografiju te pokrenula vegansku kozmetičku liniju. Tijekom prošle godine Anderson je postala zaštitno lice pokreta prirodnog izgleda nakon brojnih javnih pojavljivanja bez šminke. Bivša zvijezda serije Baywatch prethodno je rekla za Elle da se prestala šminkati nakon što je njezina dugogodišnja vizažistica i prijateljica Alexis Vogel umrla od raka dojke 2019. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.