Policajac Marko nam otkrio što mu je zaručnica prvo rekla kad ju je zaustavio

Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka

Priča o ljubavi koja je započela na jedan vrlo neobičan način dirnula je srca mnogih ljudi diljem Hrvatske. Naime, policajac Marko prije godinu dana zaustavio je djevojku zbog brze vožnje i toga dana započinje njihova ljubavna priča. Na godišnjicu njihove veze Marko je isplanirao iznenađenje te je svoju djevojku zaustavio na istom mjestu i zaprosio ju. Za Index otkriva detalje njegovog iznenađenja. 

"Dugo sam razmišljao o tome kako bi mogao izgledati taj trenutak i puno ideja mi je palo na pamet, ali na kraju sam zaključio da to mora biti nešto što nije svakodnevno te nešto što opisuje nas i kako je naša priča počela", otkriva nam Marko te dodaje kako su pripreme za taj dan trajale oko dva mjeseca jer sve je trebalo dobro uskladiti i pripremiti. 

U dogovoru s njezinom kolegicom

"Znao sam radno vrijeme moje zaručnice, tj. dogovorio sam s njenom kolegicom koja slaže raspored da taj dan obavezno radi ujutro jer joj spremam iznenađenje", nastavlja priču Marko i otkriva kako je znao kojom rutom će zaručnica voziti od posla do kuće. Prepoznala ga je odmah jer je znala da je on taj dan u službi. "Da stanem na prvom pogodnom mjestu?" upitala ga je nasmijana čim je spustila prozor. Prije godinu dana, kada ju je Marko zaustavio zbog prekoračenja brzine, obratio joj se upravo tim riječima, zamolivši ju da stane na pogodno mjesto, objasnio joj je koji je prekršaj napravila te joj rekao da ako ima uvjeta, može dobiti samo mjeru upozorenja.

"Nije joj bilo jasno zašto sam profesionalan"

Kada joj je prišao do vozila, bila je zbunjena jer nije shvaćala zašto se on ponaša tako profesionalno i zašto ju poziva da izađe iz vozila. "Kada je izašla, iz kofera motora izvadio sam kutijicu i kleknuo pred nju. Vidjelo se da se iznenadila, a suze radosnice su bile dovoljan pokazatelj sreće", priča nam Marko. 

"Svima je zanimljiva naša priča"

"Svi su bili sretni i svi su oduševljeni mojom idejom jer kažu da je zbilja originalna. Naravno da se tu i tamo pokrade neki loš komentar", priznaje Marko, ali i dodaje da je više onih kojima je njihova priča jako zanimljiva od samog upoznavanja pa sve do zaruka. 

Otkriva nam da datum vjenčanja još nisu odredili jer smatraju da imaju vremena. Upitali smo ga planira li ovako nešto zanimljivo izvesti i na svadbi. "Kada bih vam rekao da planiram nešto maštovito izvesti na svadbi, onda ne bi bilo zanimljivo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.