Tko je Hana Tabaković koju optužuju za potkradanje? Vjenčana kuma joj je Šušnjara

Foto: Instagram

Udruge optužuju organizatorice humanitarnih revija Hanu Tabaković Baksu i Ivu Loparić Kontek da su ih potkradale. Organizatorice su rekle da novac od revija ide za udrugu žena oboljelih od raka dojke Pink Life i Klubu roditelja nedonoščadi Palčići, međutim predsjednica udruge Pink Life Nives Morić tvrdi da nikad nije dobila ni cent direktno s računa City Modusa.

>> "Nismo dobili ni cent": Organizatorice humanitarne revije optužene za potkradanje

Hana je booking menadžerica Andrei Šušnjari

Hana je završila novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti i voditeljica je na Z1 televiziji, a prije toga bila je urednica i voditeljica na Mreži TV. Također je direktorica City Modusa, firme koja je organizirala humanitarne revije.

Ima svoju PR firmu, pa je tako odnedavno postala booking menadžerica Andrei Šušnjari, koja je nakon 13 godina napustila Magazin. 

Prije nešto više od četiri godine Hana se udala za Borisa Baksu. Upravo joj je Šušnjara bila kuma na vjenčanju. Ceremonija je održana u Staroj gradskoj vijećnici, a slavlje je nastavljeno u jednom klubu na zagrebačkoj Savskoj cesti. Na tom vjenčanju je bio i Milan Bandić.

Družila se s Bandićem

Hana se u više navrata pohvalila da se družila s pokojnim Milanom Bandićem. On joj je dolazio i na proslave rođendana. Kad je Bandić umro, Hana mu je posvetila objavu: 

"Nestvarno i nerealno! Dragi moj gradonačelniče, šefe i prijatelju, počivaj u miru Božjem. Probudila sam se u gradu u kojem nema više Milana Bandića. Mnogi od vas nisu ga znali osobno, bio je čovjek koji je uvijek bio spreman pomoći. 

Zadnjih 16 godina životi su nam se ispreplitali, ja novinarka, on gradonačelnik. Tijekom vremena, milijun je terena iza nas. Slavili smo zajedno od rođendana, obljetnica pa i zadnje mog vjenčanja. Šefe hvala ti na svemu, hvala na rečenici - 'Mala uz roditelje, ja sam tu!' Odmori se šefe zaslužio si!

Brišite me s lista kome ne odgovara, nikada nisam izdala ljude koji su bili uz mene neću ni sada", napisala je tada. 

U prosincu 2021. rodila sina

Hana je rodila carskim rezom u 35. tjednu trudnoće u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Sin je došao mjesec dana prije predviđenog termina, a dali su mu ime Leon. Hana je četiri godine pokušavala ostati trudna te je išla na pet potpomognutih oplodnji zbog zadebljanja unutar jajnika.

Iva Loparić Kontek je vlasnica licence i direktorica direkcije Miss Hrvatske. Također je članica City Modusa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.