Ralf Schumacher nakon outanja: "Hvala svima na čestitkama, jako smo sretni"

Foto: Instagram

NEKADAŠNJI vozač Formule 1 Ralf Schumacher, brat Michaela Schumachera, prije nekoliko dana objavio je na Instagramu fotografiju sa svojim partnerom i tako otkrio da je homoseksualac. Nakon brojnih poruka podrške, Ralf je podijelio još jednu fotografiju sa svojim partnerom te svima zahvalio.

"Puno hvala na brojnim čestitkama i komentarima. Jako smo sretni. Hvala vam svima", napisao je na Instagramu.

"Drago mi je da si pronašao sreću", "Drago mi je da si svoj, ljubav je ljubav, imaš moju punu podršku", "Izgledaš baš sretno", "Sve najbolje vam želim", neki su od komentara njegovih pratitelja.

Sin mu je velika podrška

Podsjetimo, uz prvu objavljenu fotografiju s partnerom napisao je: "Najljepša stvar je kad u životu imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve."

Ralf je 14 godina bio u braku s modelom Corom Brinkmann s kojom ima sina Davida (22). Razveo se od nje 2015. godine. David je ocu velika podrška. 

"Tako sam sretan što si napokon pronašao nekog s kime se možeš osjećati jako ugodno i zaštićeno, bez obzira na to je li to muškarac ili žena. Tata, u potpunosti stojim iza tebe, želim ti sve najbolje i čestitam ti", napisao je David Schumacher u komentarima ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.