Severina je na nastupu u Crnoj Gori jednom rečenicom naljutila Vučićeve tabloide

Screenshot: Instagram

SRPSKA policija zaustavila je Severinu na granici i privela na razgovor zbog "spornih izjava" koje je davala u javnosti, a nakon razgovora puštena je te joj je dozvoljeno da uđe u Srbiju, no ona to nije htjela učiniti i vratila se u Hrvatsku. 

"I ne dajte Crnu Goru" 

Severina je u više navrata svojim izjavama naljutila Vučićeve tabloide. Na koncertu za doček Nove godine nastupala je u Kotoru u Crnoj Gori, pred više od 30 tisuća ljudi, a točno u ponoć zapjevala je pjesmu Ivanova korita. Na kraju koncerta Severina je čestitala publici Novu godinu i uzviknula: "I ne dajte Crnu Goru." 

Ovom je rečenicom uvrijedila neke Srbe, koji su preplavili X (nekadašnji Twitter) negativnim komentarima, no brojni fanovi (uključujući i one u Crnoj Gori) podržali su je i pisali kako ne vide u čemu je problem. 

Pjevačica je za Index komentirala kritike nakon nastupa u Kotoru. 

"Mir Božji, Hristos se rodi... I, djeco, čuvajte Srbiju", rekla je tada kratko Severina. 

Podsjetimo, društvenim mrežama kružila je snimka na kojoj pjevačica tvrdi da su Srbi izvršili genocid u Srebrenici i da to ne priznaju da ne bi morali platiti odštetu, no snimka je obrisana. Mnogi korisnici društvenih mreža tada su tražili da joj se trajno zabrani ulazak u Srbiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.