Zašto je Severina uopće išla u Beograd?

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

SEVERINA je sinoć krenula za Srbiju, no srpska policija zaustavila ju je na granici i privela na razgovor, a srpski mediji kao razlog su naveli "sporne izjave" koje je davala u javnosti. 

No zašto je Severina uopće išla u Beograd? Pjevačica je održala niz koncerata ovog ljeta, a u subotu je nastupila u Ptuju u Sloveniji, nakon čega se uputila prema Srbiji.

Trebala je nastupiti na privatnoj rođendanskoj zabavi

Kako doznajemo, Severina je u Srbiji trebala nastupiti na privatnoj rođendanskoj zabavi, a pjevačica je i natuknula kako odlazi u Srbiju. Naime, nakon koncerta u Ptuju na Instagramu se zahvalila obožavateljima na poklonima, nakon što joj je obožavateljica poklonila plišanog medvjedića, a ona je obožavateljici iz publike poklonila zlatne naušnice.

"Razmjena ljubavi; vi meni najslađeg medu, ja vama naušnice i top, a i komadić srca. Sreća je moja što život provodim na pozornici i gledam ovakve prizore. Hvala, Ptuj, a uskoro Beograd", napisala je nakon koncerta, no nakon incidenta na srpskoj granici danas je uredila objavu.

Vratila se u Hrvatsku

Podsjetimo, nakon razgovora sa srpskom policijom Severina je puštena te joj je dozvoljeno da uđe u Srbiju, no ona to nije htjela učiniti te se vratila u Hrvatsku. Srpski mediji naveli su da ovakve razgovore često provode i hrvatski carinici te da je Srbija nekim pjevačima i zabranila ulazak u zemlju zbog njihovih izjava ili postupaka.

Pjevačica se još uvijek nije oglasila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.