Rokas Pukštas (19) s djevojkom Kennedy privukao poglede u Splitu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Rokas Pukštas i njegova djevojka Kennedy Gallegos privukli su pažnju na modnom događanju povodom početka suradnje Hajduka i adidasa. Događaj je održan u Institutu za oceanografiju i ribarstvo na Marjanu.

19-godišnji američki nogometaš litavskih korijena, koji trenutačno igra za Hajduk, s Kennedy održava vezu na daljinu. Ona živi u Americi, ali Rokasa često posjećuje u Splitu. 

Mladi nogometaš ne otkriva puno o svojem privatnom životu. Na društvenim mrežama objavljuje jako malo, a na Instagramu ima svega nekoliko fotografija s djevojkom koje je objavio povodom njezinog rođendana. 

Nedavno se pisalo da Pukštas uskoro odlazi iz Hajduka

Rokas Pukštas je krajem svibnja ove godine potpisao za menadžersku agenciju Niagara Sports Company, čiji je vlasnik nogometni agent iz Zagreba Andy Bara, koji je posredovao u brojnim unosnim transferima, poput prodaje Joška Gvardiola u Manchester City.

Ta vijest otkrivena je na službenom Instagram profilu Niagara Sports Companyja na kojem je objavljena Pukštasova fotografija uz poruku: "Dobro došao." Pukštas se smatra najvećim prodajnim potencijalom od svih Hajdukovih igrača. Otkako se prošle sezone probio u prvu ekipu, ekspresno je postao jedan od njezinih nositelja.

Ovog ljeta mogao bi se realizirati njegov transfer, a među zainteresiranima su klubovi iz liga Petice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.