Sarajevska glumica tvrdila da joj se javio Pitt. Sada priča o holivudskim partyjima

Foto: Instagram

SARAJEVSKA glumica Dajana Gudić živi i radi u Los Angelesu, a postala je viralni hit kad je obavijestila javnost da joj je u DM na Instagramu uletio Brad Pitt, koji nema Instagram profil. Usred skandala s uhićenim reperom Diddyjem i njegovim "freak off" partyjima koji se spominju u optužnici, Dajana se raspričala o holivudskim partyjima na kojima je navodno prisustvovala. 

Brad Pitt opet na tapeti 

"Mi idemo u tu VIP sekciju i to je nešto što naši ljudi teško shvaćaju. Kad uđeš u tu prostoriju, odmah je Beyonce, Jay-Z, Lady Gaga, Brad Pitt, Kim Kardashian.. I onda sam tu ja. Zapitala sam se što ja radim ovdje", rekla je glumica u jednom podcastu. 

"Meni ne uzimaju telefon jer mi vjeruju" 

"Na takvim mjestima nema slikanja ni snimanja, telefon se ostavlja. Meni ne uzimaju telefon jer mi vjeruju, jer sam se s njima dugo družila i nikad se nisam slikala", tvrdi. 

"Imala sam dečka, on ženu..." 

Podsjetimo, glumica je ranije u jednom srpskom showu tvrdila da nije odgovorila "Bradu Pittu" jer je tada imala dečka.

"Svaki put kad lijepa žena kaže tko joj se sviđa od poznatih, on joj se javi na Instagram", rekla je, a kad ju je voditelj upitao za koga je tad rekla da joj je zgodan, ona se nasmijala pa odgovorila: "Brad Pitt" te objasnila kako mu nije odgovorila.

"A mislim, imala sam ja dečka, a on ženu i to sve... Tako da...", izjavila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.