Trudna Hana Huljić objavila fotku iz studija: "Radovi u tijeku"

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL

Hana Huljić Grašo, nakon dužeg perioda neoglašavanja na društvenim mrežama, objavila je fotografiju iz studija na kojoj se vidi kako svira klavir. "Radovi u tijeku", napisala je Hana i označila glazbenog producenta Hrvoja Domazeta.

Petar i Hana čekaju drugo dijete

Ispod ležerne odjeće nazire joj se trudnički trbuh, a njezina trudnoća polako se približava kraju. U travnju ove godine Petar i Hana otkrili su da čekaju drugo dijete. Petar je kasnije rekao kako im nakon kćeri sada stiže sin.

Ispričao je i kako se Hana osjećala na početku trudnoće.

''Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok", rekao je. 

Ime za sina već imaju. "Imamo, ali zadržat ćemo ga za sebe. Iako sve saznate o tom potom, pa ćete i to", rekla je nedavno Hana za In magazin. 

Petar i Hana djevojčicu Albu dobili su 2022. godine. "Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život", rekao je pjevač.

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022. u Splitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.