Zbog ove ponude se isplati odsjesti u Crikvenici. Gosti su oduševljeni

Foto: Promo

Sadržaj nastao u suradnji s: Aminess Hotels & Resorts 

PROBUDILI ste se u hotelu i pripremate se za doručak. Danas ćete s partnerom ili partnericom otići na spa tretman, a možda bude vremena i za wellness. Ako tako zamišljate svoj godišnji odmor, onda je odabir odgovarajućeg hotela s kvalitetnom ponudom prioritet. 

Da biste odabrali dobar hotel, morate definirati što “dobro” znači za vas. Razmislite je li vam prioritet blizina glavnih atrakcija grada koji posjećujete, sadržaj koji hotel nudi ili intima i prostor za vas.

Zato se najprije fokusirajte na lokaciju i odgovara li pozicija hotela onome što trebate. Detaljno pogledajte fotografije i istražite ponudu. Pri odabiru hotela možete se osloniti i na prethodne recenzije gostiju, ali i na stranice hotela. 

Cjelokupna ponuda za kvalitetniji odmor 

Prilikom odabira hotela, specijalizirane stranice za savjetovanje gostiju preporučuju da odaberete onaj hotel koji nudi više različitih usluga, kako biste dobili raznovrsnu uslugu i zadovoljili različite interese na jednom mjestu. Cijena usluge može se činiti visokom, no razmislite o tome što za cijenu dobivate i koliko ćete uštedjeti odabirom kvalitetnog smještaja. 

Osim fokusa na hotel, važno je odabrati i grad koji nudi dovoljno sadržaja prema vašim mjerilima. S obzirom na to da je smještaj vaš privremeni dom, važno je da sobe budu prostrane i udobne, što uključuje i ambijent sobe, odnosno boju zidova, slike, izgled i raspored namještaja. Tijekom odmora, san je vrlo važan faktor, pa krevet mora biti prostran, udoban, a čistoća je ključna za kvalitetan boravak. 

Foto: Promo

Ako želite kvalitetan omjer cijene i kvalitete, važno je uložiti u hotel koji obiluje sadržajima i u kojem je osoblje uvijek na raspolaganju, susretljivo i u kojem se osjećate ugodno. U smještaju trebaju biti osigurane osnovne tehnološke specifikacije, poput pristupa internetu, televiziji, a poželjno je da hotel ima i dodatne sadržaje kako biste mogli iskusiti kompletan odmor i bez micanja iz sobe. 

Luksuzan smještaj za potpuno iskustvo 

Jedan od hotela iz prethodnog opisa je Aminess Younique Narrivi Hotel, boutique hotel s pet zvjezdica koji spaja komoditet i privatnost s luksuzom kao idealan odabir za smještaj u Crikvenici. U tijeku je akcija od 35 posto popusta u ovom hotelu, koja traje od 1. srpnja do 4. kolovoza. U ponudu su uključene i ekskluzivne usluge ručnika, ogrtača i papuča za potpuni komoditet, privatnost i opuštanje. Ponudu možete istražiti ovdje.

Hotel je u blizini gradskog trga, gradske plaže i glavnih atrakcija Crikvenice, s obzirom na to da se nalazi u samom centru, tako da su gostima dostupne različite atrakcije poput pješačkih staza, biciklističkih i planinarskih aktivnosti, ali i šetačkih staza.

Oko 40 soba pozicionirano je tako da ima pogled na more i lučicu. Postoji raznovrsna ponuda različitog smještaja prema svačijim mjerilima, pa je tako u hotelu dostupno više vrsta soba, poput Premium dvokrevetne sobe prostrane za dvoje, za potpunu komociju unutar sobe. U ponudi je i dvokrevetna soba s prostranim krevetom i pogledom na more, a za potpuni komfor postoji i soba s privatnim balkonom. 

Foto: Promo

Svaka soba posjeduje TV s preko 200 kanala, detektorom prisutnosti, a ono što je osnovna prednost - sobe su uređene pametnom tehnologijom, tako da se svakom sobom može upravljati iz kreveta, što uključuje električne zastore, osvjetljenje i ostale karakteristike sobe. 

Luksuzno wellness iskustvo 

Na najvišoj etaži hotela nalazi se krovni wellness s uključenim bazenom koji je topao tijekom cijele godine te jacuzzijem. Ako tijekom odmora želite biti aktivni, u ponudi su u sklopu wellness centra i privatna teretana, sauna te spa prema najvišim standardima. S obzirom na to da se nalazi na krovnom dijelu hotela, pogled na zalazak sunca s ograđene terase nešto je što ćete teško zaboraviti. 

Foto: Promo

U sklopu hotela nalazi se bogata gastronomska ponuda u kojoj je osoblje detaljno obratilo pažnju na raznovrsnost. Tako je za doručak u buffetu pripremljen asortiman cijeđenih, raznovrsnih sokova, različitih specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje, ali i vegetarijanske i veganske ponude. Zbog toga, doručak u luksuznom ambijentu ugodno je iskustvo hotela. 

Tijekom ručka i večere, na raspolaganju je restoran Half 8 u kojem renomirani chefovi slažu različite menije mediteranske i internacionalne kuhinje, tako da svaki gost doživi autentično iskustvo u luksuznom, prostranom restoranu. Tajna u autentičnom doživljaju je činjenica da je restoran dio Aminessovog koncepta restorana, koji kombinira lokalne okuse s internacionalnim kulinarskim trendovima. Osim standardne ponude vina i aperitiva, dostupna su i različita craft piva te kokteli. 

Sponzorirani sadržaj donose Index i Aminess Hotels & Resorts u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.