Sjećate se Rona iz Harryja Pottera? Danas uživa u obiteljskom životu, ovako izgleda

Foto: EPA/Profimedia

BRITANSKI glumac Rupert Grint, najpoznatiji po ulozi Rona Weasleyja u filmovima o Harryju Potteru, i dalje se bavi glumom, ali se ne pojavljuje često na javnim događajima. Posljednji put pojavio se na javnom događaju početkom siječnja na njujorškoj premijeri serije Sluga. Tada je privukao pozornost zbog neobične modne kombinacije.

Uživa s obitelji

U svibnju 2020. godine postao je otac i od tada se uglavnom posvetio obiteljskom životu. On i partnerica Georgia Groome kćer su nazvali Wednesday. Od 2020. godine paparazzi su Ruperta puno puta snimili u obiteljskoj šetnji. 

Ovoga puta bili su zajedno na večeri u talijanskom restoranu u Londonu. Bili su u ležernoj odjeći. 

Volio bi ponovo glumiti Rona

Inače, Rupert je početkom godine otkrio kako bi se volio vratiti ulozi koja ga je proslavila, odnosno potvrdio je da ponovo želi glumiti Rona Weasleyja ako se nastave snimati filmovi iz franšize o Harryju Potteru.

"Biste li opet glumili Rona? Bi li vam bilo čudno glumiti ga ponovo u današnje vrijeme", pitao ga je voditelj, a Grint mu odgovara: "Mislim da bih, ako tajming bude pravi i ako se svi ostali odluče vratiti. Lik Rona mi je jako važan i mi smo s vremenom postali kao jedna osoba. Odnosim se prema Ronu zaštitnički, on je obilježio moje odrastanje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.