Sonja Kovač raščupane kose i zaprljane majice: "Ovako je biti majka male bebe"

Screenshot: TikTok

Influencerica i glumica Sonja Kovač (40) objavila je novi video na TikToku u kojem je na humorističan način pokazala kako izgleda život majke male bebe. 

@sonja.kovac Ja želja vise nemam, najljepši poklon na svijetu sam već dobila! 🥹🙏🏻👼🎀 #newbornbaby #newborn #babygirl #momsoftiktok #momsover30 #balkan #balkantiktok #mame #djeca #roditeljstvo ♬ BIRDS OF A FEATHER - Billie Eilish

"Ja želja vise nemam, najljepši poklon na svijetu sam već dobila!" napisala je Sonja u opisu videa. Snimila je svoju kćerkicu u kolijevci dok spava, a sebe je zatim snimila raščupane kose u zamrljanoj majici te napisala: "Iza svake okupane, dotjerane i mirišljave bebe, stoji majka koja izgleda kao skitnica!"

Pratitelji su joj pružili potporu

Novopečenoj majci u komentarima su se ubrzo javili pratitelji. "Viki je postala mama", "Baš ti se vidi koliko si sretna", " Ma super izgledaš", "Nisam sama", "Ima nas", "Ti si kraljica", pružili su joj potporu i suosjećanje tijekom ovog perioda privikavanja.

Postala je majka prije dva mjeseca

Podsjećamo, Sonja i njezin zaručnik Goran Mandić postali su roditelji 10. svibnja. "Samo si ti još nedostajala. Najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo", napisala je Sonja nakon rođenja djevojčice. Početkom ovog mjeseca otkrila je i za koje su se neobično ime odlučili. Na svom Instagramu objavila je kratki video s opisom: "Onda je stigla ona! Naš anđelčić Bella May."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.