Polufinalistica MasterChefa 2021. drastično smršavila. Pokazala je transformaciju

Foto: Press/Instagram

Željka Bleuš, koja se natjecala u MasterChefu 2021. godine, od završetka kulinarskog showa radila je na svojoj liniji. Na Instagramu je objavila svoj proces mršavljenja.

"Moje putovanje u teretani traje već dvije godine. Počelo je slučajno. Uvijek se nadaš rezultatima, ali tek kad vidiš slike od prije shvatiš što si napravio", napisala je Željka u opisu snimke.

Ne želi otkriti koliko je smršavjela, ali je pokazala transformaciju.

"Ne želim pisati koliko kilograma imam manje, bitno je vidjeti sretno lice. Konačno mogu izgledati lijepo u radnoj odjeći, a ne izgledati kao torta", napisala je te dodala: "Dvije godine u jednom videu". 

Uslijedili su komentari podrške. "Ponosni na tebe", "Predivna i prije i poslije. Svaka čast za upornost i jak karakter", "Bravo", "Ovo je divno vidjeti", "Inspiracija si", "Lijepa si svakako, ali si sada sretnija, vidi se", neki su od komentara pratitelja.

Došla na korak do finala MasterChefa

Željka je završila u polufinalu MasterChefa 2021. godine. Tada su finale izborili Gorana Milaković i Ivan Temšić, koji je naposljetku i pobijedio.

Top tri kandidata tada su morala replicirati tri slijeda jela renomiranog chefa Denija Srdoča, koji je Kvarneru donio prve Michelinove zvjezdice. Ovaj chef kuhinje restorana Nebo kreira i filozofiju restorana.

Kad su se zbrojili svi bodovi i žirija i chefa Srdoča, najviše je bodova dobila Gorana - 32. Nakon nje Ivan 28 bodova i svega dva boda manje Željka koja je time završila svoju utrku za pobjedu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.