Taylor Swift komentirala film Ryana Reynoldsa, glumca nazvala "donatorom sperme"

Foto: Profimedia

Pjevačica Taylor Swift je u Instagram priči podijelila recenziju filma Deadpool and Wolverine s Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom u glavnim ulogama. Taylor je inače jako dobra prijateljica s Ryanom Reynoldsom i njegovom suprugom, glumicom Blake Lively.

"Jedan od mojih najboljih prijatelja na ovom planetu uložio je svaki djelić svog srca, duše, znoja, vremena, energije, šale, boli, radosti, pobune, tame i magije u ovaj film", poručila je Reynoldsu. "Napravio je najbolje djelo u svom životu, a film se čini kao stvarni portal radosti i divlji bijeg od stvarnosti. Ne znam kako je to uspio", napisala je Taylor Swift uz fotografiju na kojoj se, pored nje, nalaze Jackman, Reynolds, Blake Lively i redatelj filma Shawn Levy.

Oglasila se i Blake Lively

Reynolds u filmu glumi Wadea Wilsona te je Taylor Swift na kraju objave napisala: "Hvala Wadeu Wilsonu, poznatijem i kao donatoru sperme za moju kumčad!" Time se, osim na ulogu u ovom filmu, referirala i na to da je kuma djeci Ryana Reynoldsa i Blake Lively. 

Na objavu je reagirala i glumica Blake Lively. "Ni sama to ne bih mogla bolje reći. Što nije iznenađujuće s obzirom na to da imam 14 Grammyja manje i niti jednu svjetsku turneju po rasprodanim stadionima", napisala je Lively.

Podsjetimo, treći i posljednji nastavak priče o Deadpoolu, film Deadpool & Wolverine nedavno je imao premijeru, a od prije nekoliko dana može se gledati i u hrvatskim kinima. Akcijski film redatelja Shawna Levyja s Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom u glavnim ulogama oduševljava kritičare i publiku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.