Tenisačici oduzeli Porsche zbog loših rezultata. Sad se vozi u Daciji od 4000 eura

Foto: Instagram/Profimedia

Bivša osvajačica US Opena, britanska tenisačica Emma Raducanu vratila se skromnijem načinu života nakon što joj je oduzet Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet vrijedan skoro 150 tisuća eura. 23-godišnjakinja je snimljena u svojoj staroj Daciji koju je 2020. platila oko 4000 eura. Porsche je bio sponzorski, no britanski mediji pišu da joj je oduzet nakon sportskih neuspjeha.

Naime, nakon što je 2021. godine osvojila US Open, postala je globalna ambasadorica Porschea. No Emmi je kasnije krenulo nizbrdo pa je ubrzo otkrila što znači pasti s konja na magarca. 

Daciju, srećom, nikad nije prodala. "Moj tata je Rumunj i Dacia je bio njegov prvi auto. I ja imam bijelu Daciju Sandero. Položila sam vozački par tjedana prije lockdowna pa smo morali čim prije kupiti auto. Kupila sam rabljenu Daciju za 4500 eura. Nikad je neću prodati", rekla je 2022. za The Sun. 

Porscheom se ranije često hvalila na društvenim mrežama. Iz kompanije su također potvrdili da tenisačica više ne posjeduje njihovo vozilo. Inače, Porsche je poznat po tome da brzo oduzimaju vozila ambasadorima za koje procijene da više ne ispunjavaju "vrijednost za novac".

Plakala zbog poraza

Raducanu je 2021. osvojila ovaj američki Grand Slam, ali nakon toga na njemu nije ostvarila nijednu pobjedu. "Osjećam se potišteno, osjećam se tužno. Ovo je turnir na kojem želim dobro igrati, tako da..." rekla je Raducanu, a zatim zastala jer joj je bilo teško govoriti zbog suza nakon poraza ovog ljeta. 

Raducanu je trenutno 54. igračica svijeta, a najviši plasman bio joj je deseto mjesto. U dosadašnjoj kratkoj karijeri osvojila je spomenuti US Open 2021. godine, kada je u finalu pobijedila kanadsku predstavnicu Leylahu Fernandez. Od turnira je zaradila više od četiri milijuna eura, a ukupno je na omjeru od 116 pobjeda i 60 poraza.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.