Transrodna kći odbrusila Elonu Musku i nazvala ga lažovom: Mislio je da ću šutjeti

Foto: Profimedia/EPA

Nakon što je milijarder Elon Musk nedavno govorio o svojoj transrodnoj kćeri Vivian Jenni Wilson (20) i poručio da je izgubio sina zbog woke virusa, ona mu je odlučila javno odgovoriti. 

Vivian, koja je 2022. u dobi od 18 godina zakonski podnijela zahtjev za promjenu imena i spola, u intervjuu za NBC News svog oca je nazvala lažovom. 

"Mislim da je pretpostavio da neću ništa reći i da ću ovo pustiti da prođe. To neću učiniti jer ako namjeravaš lagati o meni bezočno pred milijunskom publikom, neću to samo tako pustiti", rekla je.

Nije bio prisutan u njenom djetinjstvu

Vivian kaže da je Musk bio upoznat s njenom tranzicijom i da je znao sve nuspojave njenog liječenja, za koje navodi da je uključivalo blokatore puberteta i hormonsku nadomjesnu terapiju. Međutim, dodaje da njih dvoje gotovo i nisu razgovarali posljednje četiri godine, a prisjećajući se djetinjstva napominje da je on bio prisutan "možda 10% vremena". 

"Ta procjena je čak i pretjerana. Imao je zajedničko skrbništvo, a nije bio ovdje. To je samo činjenica iz tog vremena, nisam prije shvaćala koliko je to nenormalno iskustvo", rekla je.

"Maltretirao me zbog ženstvenosti"

Vivian je jedno od šestero djece koje Musk dijeli s bivšom suprugom Justine Wilson. Musk je ranije za nju rekao da je "homoseksualka i pomalo autistična" te da je kao dijete uzimala njegovu odjeću iz ormara, a ona kaže da je njegovo sjećanje u potpunosti lažno. 

"Cijela je ova stvar potpuno izmišljena i za to postoji razlog. On ne zna kakva sam ja bila kao dijete jer jednostavno nije bio tu, a u ono malo vremena koliko jest, maltretirao me zbog ženstvenosti i neobičnosti. Očito on to ne može reći", rekla je.

Podsjetimo, Musk je u intervjuu s Jordanom Petersonom rekao da mu je žao i da je bijesan jer je bio prevaren da bi potpisao dokumente kojima je dao suglasnost za njezinu tranziciju. 

"To je bilo prije nego što sam razumio što se događa i bio je covid, tako da je bilo puno zbunjenosti", ispričao je. Musk je poručio da je ova situacija rezultirala velikim gubitkom za njega. Rekao je da je izgubio sina zbog woke virusa koji je doveo do tranzicije njegovog djeteta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.