Vesna Pisarović nastupila na splitskim Gripama

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

Vesna Pisarović nastupila je u Dvorani Gripe u Splitu. 

Pjesme Da znaš, Da sutra umrem, Jutro donosi kraj i Dolje na koljena samo su neki od hitova koji su se orili Splitom. 

Vesna je na koncertu nosila dugu crvenu haljinu, preko koje je odjenula lakirani, dugi kaput. 

"Ovaj koncert je kruna moje karijere"

Dok je najavljivala koncert, Vesna je rekla da je u Splitu uvijek imala najvjerniju publiku.

"Splitski koncert uistinu vidim kao krunu svoje karijere. Upravo sam u tom gradu imala najljepšu i najvjerniju publiku, čak i na svojim počecima, kada me publika znala samo po dvije pjesme. Tada sam pjevala uz matricu i diskoteke nisu bile popunjene kao godinama kasnije, ali i tada mi je splitska publika bila podrška i ja to ne zaboravljam.

Zato osjećam dug prema njima, neizmjerno se veselim koncertu, pa ću se potruditi da svaka pjesma ima svoj vizualni identitet", otkrila je pjevačica i dodala da će ju pratiti vrhunski glazbenici iz Pule, Splita, Zagreba, Osijeka i SAD-a.

"Iza mene će biti sjajni internacionalni tim suradnika, i to ne samo onih vezanih uz glazbu već i produkciju, koja će biti impresivna, kao i kostimi i sve ostalo što čini koncert impresivnim", navela je Vesna Pisarović u priopćenju za medije. 

Najavila je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni

Početkom srpnja najavila je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni.

"Ne mogu vam opisati koliko sam sretna jer najavljujem svoju prvu zagrebačku Arenu 26. travnja 2025. Čak mi zvuči i malo nestvarno. Uvjerena sam da ćemo se jako dobro zabaviti. Vrlo sam profesionalna i brižna oko detalja, već sam pomalo ušla u pripreme... Jako, jako se veselim", najavila je pjevačica u eteru radija Bravo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.