Lapsus Selene Gomez širi se X-om. Tijekom govora je nehotice spomenula Diddyja

Foto: Profimedia/EPA

Selena Gomez je održala govor tijekom nedavnog humanitarnog događaja koji je organizirala njezina zaklada Rare Impact u Los Angelesu. Međutim, u jednom trenutku se malo zbunila pa je krivim izgovorom jednog imena nasmijala prisutne, prenosi TMZ.

Tijekom govora je hvalila brojne humanitarne organizacije, uključujući Službu za mentalno zdravlje Didi Hirsch. 

"Oni su posvećeni mentalnom zdravlju mladih. Imaju svoju zgradu u Los Angelesu, a također drže i obuke o prevenciji samoubojstava u školama. Imaju i Teen Line", rekla je 32-godišnja pjevačica i potom predstavila izvršnog direktora DHMS-a, kojeg je umjesto Didi slučajno nazvala Diddy (postoji razlika u izgovoru na engleskom jeziku, no imena su jako slična). 

"Zaista mi je žao", ispričala se naposljetku Selena okupljenima koji su joj se počeli smijati nakon što su shvatili grešku. Video se ubrzo proširio društvenim mrežama. 

Diddy čeka suđenje

Naime, Selena je mnoge podsjetila na repera Seana Diddyja Combsa o kojem se već neko vrijeme priča. Diddy je sredinom rujna uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Prije tjedan dana je protiv njega podignuto još pet optužbi. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to, Combsa se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene.

Sve o Diddyju možete pronaći ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.