Liam Neeson: Ludo sam zaljubljen u Pamelu Anderson, s njom je sjajno raditi

Foto: EPA

Liam Neeson (72) glumi s Pamelom Anderson (57) u nadolazećoj akcijskoj komediji The Naked Gun, koja bi trebala izaći sredinom 2025. godine. Govorio je o njihovom odnosu. 

"Kao prvo, ludo sam zaljubljen u Pamelu. S njom je jednostavno sjajno raditi", rekao je Neeson nedavno za People. "Puno joj dajem komplimenata, bit ću iskren s vama", dodao je. 

Kaže da mu se kod Pamele sviđa što nema velik ego. "Ona samo dolazi obaviti posao. Smiješna je i s njom je tako lako raditi. Bit će sjajna u filmu", dodao je.

Pamela nahvalila Liama

Anderson također ima samo riječi hvale za svog kolegu. Opisala je Neesona kao savršenog i skromnog gospodina. "On iz vas izvlači samo ono najbolje. Ima poštovanja, ljubazan je i pun iskustava. Bila mi je apsolutna čast raditi s njim", rekla je te dodala da je Liam pazio na nju na setu. 

"Ogrnuo me kaputom kad mi je bilo hladno", kaže Pamela. 

Liam je također rekao da je "završio s vezama". Bio je u braku s glumicom Natashom Richardson od 1994. do njezine smrti 2009. godine. Nakon toga je dvije godine bio u vezi s direktoricom odnosa s javnošću Freyom St. Johnston. Poslije nje javnosti nije predstavio nijednu novu djevojku. 

Neeson više neće snimati akcijske filmove?

Liam je nedavno rekao da razmišlja o prestanku snimanja akcijskih filmova. Glumac i dalje sam izvodi svoje borbe scene. 

"Imam 72 godine, to mora prestati u nekom trenutku", rekao je u razgovoru za People, misleći na svoje uloge u akcijskim filmovima. "Ne možete prevariti publiku. Ne želim da Mark umjesto mene mora raditi borbene scene", dodao je Neeson, pritom misleći na kaskadera Marka Vanselowa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.