VIDEO Trajekt za Velu Luku je bio krcat, pjevali su se Oliverovi hitovi

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Povodom šeste godišnjice smrti Olivera Dragojevića nastavlja se projekt Trag u beskraju. Danas je u popodnevnim satima iz Splita isplovio trajekt za Oliverovu Velu Luku.

Tradicionalnim koncertom na trajektu Jadrolinije započinje manifestacija čiji je cilj podsjetiti na "ljepotu osjećaja sreće i radosti koju Oliverove pjesme izazivaju". Nakon što je hrpa Oliverovih obožavatelja dočekala trajekt u Splitu, ukrcali su se i zabava je počela. Goste su zabavljali Ante Gelo, Jure Brkljača i Dino Petrić.

I prije no što je trajekt krenuo, Oliverovi obožavatelji počeli su s pjesmom.

Dalmacija Danas piše da je trajekt bio krcat pola sata prije polaska.

 

Objavljuje DalmacijaDanas u Petak, 26. srpnja 2024.

Podsjećamo, manifestacija će 6. godinu zaredom imati prigodan i bogat program kojim se slavi lik i djelo Olivera Dragojevića. Ove će se godine koncerti njemu u čast održati od 26. do 31. srpnja, a među izvođačima će biti Zorica Kondža, Petar Grašo, Dalmatino, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Giuliano te ovogodišnji pobjednik The Voice Hrvatska Martin Kosovec.

Kvar na trajektu skoro upropastio planove

Naime, Jadrolinijin novonabavljeni trajekt Oliver jučer je u 10:30 isplovio iz Splita, pokvario se i satima plutao u kanalu. Zbog toga je bilo upitno hoće li se danas održati koncert u čast Oliveru Dragojeviću.

"Kad dobijemo detaljne informacije o kvaru, vidjet ćemo što će biti s rasporedom plovidbe prema Veloj Luci. Kvarovi se rješavaju, dosad smo to rješavali u par sati, trudimo se i sada", rekla je jučer koordinatorica plovnog područja Jelena Ivulić na pitanje hoće li se koncert održati.

Srećom, sve je bilo riješeno i Oliverovi obožavatelji uživaju u njegovim pjesmama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.