Silente će u studenom održati humanitarni koncert u Tvornici kulture

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Pop-rock grupa Silente održat će humanitarni koncert u organizaciji Zaklade Paraolimpijac pod nazivom Hoću Sport u utorak 19. studenog u Tvornici kulture, s ciljem osiguranja boljih uvjeta za bavljenje sportom djeci i mladima s teškoćama u razvoju te osobama s invaliditetom.

Humanitarni koncert Hoću Sport održat će se povodom obilježavanja 60 godina parasporta u Hrvatskoj. Hoću Sport - za male parasportaše i buduće paraolimpijce inicijativa je kojom se nastoji osigurati materijalnu podršku za djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom te im tako pružiti dodatnu motivaciju za bavljenje sportom, objavila je Tvornica. 

Izvest će najveće hitove

Silente, koji je u lipnju održao najveći koncert karijere na stadionu Šalata, pomoći će u ostvarivanju toga cilja koncertom u Tvornici. Bend će u prosincu nastupiti četiri dana zaredom u intimnoj atmosferi rasprodanog kluba Sax, a oni koji nisu uspjeli uloviti ulaznicu, dobit će priliku prisustvovati ovom posebnom koncertu s važnom svrhom. 

Bend stiže u Tvornicu na krilima novog singla Voli me dok đavo spava. Silente će također izvesti najveće hitove kao što su Sve što treba znat o ženi, Poljubi me za kraj, Sve da ima neki način, Mene moje uši lažu, Navečer se srca lome i Čudna ili čudesna.

>>Silente: Zašto je Doris napustila bend? Najbolje da pitate nju

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.