1.5 mil. pregleda: Žena otkrila mami da je trudna, njezina reakcija će vas dirnuti

Screenshot: TikTok

Objavljivanje vijesti o trudnoći velika je radost i za roditelje i za osobe s kojima odluče podijeliti tu novost. Dio početne zabave uključuje pronalaženje pametnih načina kako roditelji svojim voljenima mogu priopćiti sjajne vijesti. Vidjeti izraze na njihovim licima uvijek je neprocjenjivo, a jedan video to i dokazuje. To je bio slučaj s Koral Huxford koja je mami otkrila da je trudna nakon godina pokušavanja, a njena reakcija osvojila je mnoge korisnike TikToka.

Naime, Koral je pozvala mamu u goste te joj je odmah na ulazu pokazala pozitivan test za trudnoću.

Prema maminim izrazima lica, mogli smo zaključiti da je bila izrazito sretna i dirnuta. Zatim je zagrlila kćer i nije ju puštala iz zagrljaja.

@kokohux My mom has been our biggest support system since day one. All the pain and suffering we felt during this journey, i know she felt too. We wouldnt have gotten to this moment without her and we are so thankful for everything she has done and continues to do for us. I know my dad was standing right next to her every step of the way 💛🥹 #ivf #fertilityjourney #unexplainedinfertility #ivfstory #infertilityawareness #frozenembryotransfer #fet3 #ivfsuccess #pregnancyannouncement ♬ Forever - Noah Kahan

Njezina reakcija dirnula je mnoge, a video je skupio više od 1.5 milijuna pregleda i preko 200.000 lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.