Mama izazvala raspravu: Nikad neću ostaviti kćer samu s muškim članovima obitelji

Screenshot: TikTok

MAMA imena Aubrey potaknula je raspravu na TikToku nakon što je izjavila da svoju kćer nikad neće ostaviti samu s bilo kojim muškim članom obitelji. Priznala je da su načini na koje odgaja kćer kontroverzni, ali je pokušala objasniti zašto ih se pridržava.

"Nema spavanja, čak ni kod članova obitelji. I nikad neće biti ostavljena sama s muškarcem. Nije me briga ako ste djed, ujak ili rođak. Neću se prema svojoj kćeri ponašati drugačije nego prema sinu. Na primjer, neću sina puštati da bude vani do kasno, a kćeri to braniti jer je preopasno. Prema oboje ću se odnositi isto", rekla je u viralnom videu.

Također je objasnila da iskrenost u odnosu s djecom smatra vrlo važnom. Ne želi da joj djeca bilo što taje.

"Neću tjerati djecu da vas ljube, zagrle ili vam sjednu u krilo samo zato što ste ih to zamolili. Moje dijete vas ne mora poštovati ako vi ne poštujete njega. Djeci dopuštam da imaju mišljenja i emocije i da se osjećaju kako god žele", nastavila je.

@theorganicmami Controversial ways I’m raising my daughter ✨ call me crazy IDC 😂 #controversialmom #controversialwaysimgoingtoraisemykids #raisingmydaughter #controversialmomtopics #controversialopinion #raisingstrongwomen #crunchymom #chattygrwm #sahmgrwmroutine #youngfirsttimemom ♬ Storytelling - Adriel

Aubrey svoju kćer uči da se zauzme za sebe, da postavi granice i kaže ne.

"Neću prisiljavati kćer da pojede hranu u svom tanjuru. I na kraju, neću govoriti loše o sebi pred njom i neću komentirati njezin izgled. Nikad ništa neće biti samo zato što sam ja tako rekla, uvijek ću joj iznijeti opravdane razloge. Želim da zna koliko vrijedi i da nikad ne traži potvrdu od drugih", zaključila je u svom dvominutnom videu.

Neki su je kritizirali što je ograničila svoju djecu, posebno kad je riječ o spavanju kod prijatelja.

"Bez osude, ali to su neke od mojih najboljih uspomena iz djetinjstva", "Nikad nisam smjela prespavati kod prijatelja i mrzim svoju mamu zbog toga što sam propustila gomilu stvari", kažu oni.

@theorganicmami Controversial ways I’m going to rasie my son! #controversialmom #controversialmomtopics #controversialwaysimgoingtoraisemykids #controversialwaystoraisekids #raisingmyson #boymom #raisingboys #mexicancultur #mexicanculture #mexicanmom #mexicanparents #breakinggenerationalcurses #breakinggenerationalcycles ♬ Aesthetic - Gaspar

Međutim, ima i onih koji razumiju njezinu odluku.

"Mrzit će te zbog toga, ali jednog dana će biti zahvalna. Samo mora shvatiti koliko se loših stvari događa", "Svaka čast što je ne tjerate da grli ljude koji joj se ne sviđaju. Mrzila sam kad me mama tjerala da zagrlim rođake", njihova su razmišljanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.