Slavne petorke opet uveseljavaju svijet

Foto: Surprised by Five

NAKON što se proslavila na internetu kada je objavila svoje trudničke fotografije s veeelikim trbuhom u kojem je raslo pet malih duša, petorke su nakon rođenja postale još slavnije. 
 
Pričamo o australskoj majci Kim koja je nakon velike vijesti da nosi petorke zanijete prirodnim putem odlučila dokumenirati cijelu svoju trudnoću na Facebook stranici Suprised by Five koju danas prati više od 284 tisuće ljudi. 
 
Petorke su inače rođene krajem siječnja, u 30. tjednu trudnoće, a zabavno je da to nisu jedina djeca mame Kim i njenog supruga. Oni su nakon dvaju djevojčica i jednog dječaka odlučili imati još jedno dijete. No umjesto jednog došao je maleni Keith i njegove četiri sestrice - Tiffany, Beatrix, Allie i Penelope. Petorke je i ovoga puta fotografirala njihova vjerna fotografkinja Erin Elizabeth iz Australije. 


 

No, kako život u ovako velikoj obitelj traži mnogo, za ovu je sretnu obitelju svojevremeno organizirana i stranica za pomoć kako bi roditelji mogli kupiti adekvatan automobil za siguran prijevoz svoje djece, a pritom su mnogi dobri ljudi pomogli obitelj i u nabavci drugih neophodnih stvari.


 
Jer, zamislite samo koliko ste vi samo pelena potrošili na jednu svoju malu guzu, a koliko ih treba njima svakoga dana. I ne samo pelena, naravno. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.