Savjetnik: Ako muškarac radi dvije stvari, iskreno vas voli

Foto: Pexels

Kada ulazimo u veze, često se oslanjamo na početnu privlačnost, no to nije dovoljno za dugotrajan i stabilan odnos, tvrdi savjetnik za veze i odnose, James Allen Hanrahan.

"Privlačnost je tek prvi korak, a za pravu povezanost potrebno je nešto više", naveo je za YourTango. Dodaje da je, kako bi veza napredovala i učvrstila se, važno razumjeti kako muškarci grade dublje veze s osobama koje su im važne.

Prema Hanrahanu, ovo su dva znaka da muškarac iskreno i odano voli svoju partnericu.

1. Ulaže u napredak

"Muškarci se vežu dok grade napredak s vama. Pregled u 'Handbook of Relationship Initiation' objašnjava važnost stvaranja napretka i prijateljstva kroz učestalije viđanje i uključivanje u njihov svakodnevni život. Nije dovoljno samo početi polako – mora postojati osjećaj da vaša veza napreduje", objašnjava savjetnik. 

Ističe da će muškarac, koji je spreman za napredak u odnosu, odmah početi planirati razne stvari i pitati nas kako se osjećamo u vezi s tim planovima.

"Dakle, on ne živi od tjedna do tjedna u odnosu s vama", navodi Hanrahan.

2. Vidi dugoročnu budućnost

"Kada se muškarci posvete partnerici, vežu se za njih, kako pokazuju istraživanja. To se događa kada počne pričati o dugoročnim planovima i kad vas upozna s obitelji i prijateljima. Postajete dio njegovog života, a naposljetku, kada vas zaprosi, primijetit ćete da želi preuzeti više odgovornosti u vezi. To znači da vas uključuje u svoje odluke i pita za vaše mišljenje", ističe savjetnik.

Drugim riječima, želi graditi zajednički život s nama.

"Muškarci se vežu kada započnu polako i kada vas upoznaju kao osobu. Vrijeme i zajednička iskustva ključni su načini na koje muškarac otvara svoje srce", zaključio je Hanrahan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.