Disney predstavio robota Buzza Lightyeara, ljudi oduševljeni: Nevjerojatno

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BUZZ Lightyear, legendarni svemirski rendžer iz Priče o igračkama, dostupan je u potpuno novoj robotskoj verziji. U suradnji s Disneyjem i Pixarom, Robosen je kreirao figuru koja oživljava ovaj kultni lik na iznimno interaktivan način.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Buzz ne samo da hoda i govori već i pomiče oči i usta, pružajući realističnije robotsko iskustvo nego ikad prije, navodi se na Disneyjevoj stranici. 

Može se kontrolirati glasom ili putem aplikacije

Figura je dizajnirana kako bi vjerno prikazala Buzzove poznate misije, a njegove legendarne rečenice, poput "u beskonačnost i dalje", prizivaju svijet mašte i avantura. S više od 23 precizna servo motora i 75 mikroprocesora, Buzz se kreće gotovo identično kao u filmu, dok svjetlosne značajke i zvučni efekti dodatno pojačavaju dojam.

Može se kontrolirati glasom ili putem aplikacije, a ljubitelji tehnologije mogu čak i programirati vlastite scene uz pomoć aplikacije na mobitelu ili računalu.

Buzz dolazi u klasičnom svemirskom odijelu s prepoznatljivim bojama, a njegova krila se mogu proširiti i povući. Detalji poput Andyjevog potpisa na stopalu doprinose autentičnosti, a tu je i dodatna pločica na kojoj se može ispisati vlastito ime. Uz figuru dolaze i dva para zamjenjivih ruku za različite poze, ovisno o avanturi.

Robotska figura Buzza Lightyeara visoka je 37 cm, izrađena je od izdržljivih materijala poput ABS-a, silikona i aluminijske legure te dolazi s litij-ionskom baterijom i PD adapterom za brzo punjenje. 

Buzz je privukao veliku pažnju

Ova figura privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama. "Bez riječi sam, volim ovo", "Buzz Lightyear je stigao prije GTA 6", "Ovo je nevjerojatno", "Dajte nam male vojnike", "Ne sviđa mi se kamo ovo ide", "Želim", "Treba nam Woody", "Naručen, jedva čekam da se poigram s Buzzom", "Ovo je ono što sam čekao", "Jako kul", "Čestitke! Vi ste tim genijalaca! Buzz je nevjerojatan!", "Treba mi", "Savršen je", "Uzmite moj novac."

Ova "igračka", s cijenom od 600 eura, definitivno nije za svakoga, već je namijenjena onima s dubljim džepom. Ipak, interes je bio ogroman, pa je rasprodana već u fazi prednarudžbi na Disneyjevoj stranici. Službena prodaja kreće 11. studenog. Buzza možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.