Nove Timberland čizme planule odmah nakon lansiranja

Foto: timberland.com/aimeleondore.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S DOLASKOM jeseni stižu mnogi novi komadi, uključujući i nove modne suradnje koje osvajaju ljubitelje obuće i odjeće. Ove sezone, između ostaloga, pažnju plijene suradnje koje spajaju funkcionalnost i vrhunski dizajn, a jedan od takvih primjera je najnovija suradnja između Aime Leon Dore i Timberlanda.

Za sve ljubitelje urbanog stila i vrhunske izrade, ova već četvrta suradnja između Aime Leon Dore i Timberlanda donosi idealan spoj estetike i funkcionalnosti, savršeno prilagođen za nadolazeće hladne dane.

Luksuzni detalji

Nove Mid Lace-Up GTX čizme izrađene su od vrhunske kože s posebnom teksturom, a dodatnu otpornost na vlagu pruža sloj Gore-Tex zaštite, što ih čini idealnim za različite prilike - bilo za posao ili aktivnosti na otvorenom.

Ove čizme ne odlikuje samo njihova izdržljivost, već i luksuzni detalji. Gornji dio je izrađen od posebne kože koja ima jedinstvenu, hrapavu teksturu, dok je prednji dio ukrašen uzorkom koji podsjeća na krokodilsku kožu. Ovratnik je od mekane kože, a suptilni dodaci daju čizmama elegantan i privlačan izgled.

Unatoč cijeni od 200 eura, odmah su se rasprodale

Timberland je prepoznatljiv po svojim jedinstvenim detaljima, a ove čizme dolaze s malim privjeskom za ključeve s Queens Crest logom, zaštitnim znakom suradnje s Aime Leon Dore. Ovaj detalj dodaje dozu originalnosti dizajnu.

Gumeni potplat osigurava klasičnu Timberlandovu siluetu, čineći čizme praktičnim, ali i modnim izborom koji se lako uklapa u svakodnevne kombinacije.

Ove čizme dolaze u dvije boje - crnoj i smeđoj - a unatoč cijeni od 200 eura rasprodane su odmah po lansiranju. Ipak, još uvijek postoji nada - moguće je prijaviti se za dobivanje obavijesti kada ponovno budu dostupne. Pogledajte ih ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.