"Bravo": Eva Mendes oduševila u novoj kampanji Stelle McCartney

Foto: Ethan James Green / Stella McCartney

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

EVA MENDES već deset godina nije glumila u filmovima. Naime, odlučila je uzeti pauzu i posvetiti se obiteljskom životu, posebno kćerima Esmeraldi i Amadi, koje ima sa suprugom Ryanom Goslingom.

Iako se povukla iz svijeta filma, povremeno se zna vratiti u središte pozornosti kroz pojedine reklamne kampanje. Ovoga tjedna predstavljena je kao zaštitno lice zimske kolekcije Stelle McCartney za 2024. godinu, uz kampanju usmjerenu na održivost i zaštitu životinja.

"Hvala što si me izvukla iz skrivanja, Stella"

Slavna glumica podijelila je vijest o suradnji sa Stellom McCartney sa svojih 6.5 milijuna pratitelja na Instagramu, objavivši tri fotografije iz kampanje. U jednoj od objava zahvalila je dizajnerici na suradnji. "Hvala što si me izvukla iz skrivanja, Stella", napisala je Eva u opisu te dodala kako je iznimno ponosna na ovu suradnju i da je to upravo ono što joj je trebalo.

"Suradnja s brendom koji je toliko ekološki svjestan i potpuno bez okrutnosti u svakom pogledu bila je za mene revolucionarna na staničnoj razini", istaknula je Eva u jednoj od objava i oduševila svoje pratitelje.

"Da, nemoj se više skrivati", "Prekrasna", "Predivno, kao i cijela kampanja", "Sviđa mi se kako ova žena prihvaća poslove koji imaju važnu svrhu", "Bravo", "Prekrasna kampanja", "Hvala ti što si dio ovoga", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

It's About F*cking Time (to save the animals)

Kampanja Stelle McCartney pod nazivom It's About F*cking Time usmjerena je na zaštitu životinja putem inovacija koje ne uključuju okrutnost, kao što su veganska koža, umjetno krzno i perje.

Na promotivnim fotografijama brenda može se tako vidjeti Evu u različitim kreacijama, poput voluminozne crne haljine asimetričnog kroja, dugačkog ružičastog teddy kaputa te smeđeg balonera s krokodilskim efektom. No iza svakog od tih komada, odnosno svake fotografije kampanje, krije se snažna poruka.

Tako crna haljina simbolizira konje, koji se u modnoj industriji koriste za ljepilo. Ružičasti teddy kaput promiče poruku o zaštiti ptica - čak 3.4 milijarde ptica godišnje bude ubijeno zbog perja.

I posljednji kaput s krokodilskim uzorkom, izrađen u potpunosti od otpada jabuka, ističe važnost zaštite krokodila, čija se koža također koristi u modnoj industriji. "Možete li vjerovati da je ovaj kaput izrađen od jabuka, a ne od životinja?" upitala je Eva.

Dizajnerica Stella McCartney istaknula je da je Eva jedna od zvijezda nove kampanje te da će ostale biti otkrivene u narednim danima. Svi ovi komadi u kojim se Eva pojavila na promotivnim fotografijama već su dostupni za kupnju na službenoj stranici brenda. Možete ih vidjeti ovdje

Kaput, 4000 eura
Baloner, 5000 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.