Maslac žuta proširila se i na interijere. Izdvojili smo najljepše komade za dom

Foto: anthropologie.com/hm.com/reserved.com/yoox.com/xxxlesnina.hr/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOGA ljeta jedna nijansa posebno se ističe - boja maslaca. Strani časopisi naglašavaju da je riječ o boji koja će obilježiti ovo ljeto, a Nylone Magazine ju je proglasio "neočekivano neutralnom bojom sezone". Žuta boja maslaca preuzela je modni svijet, ali i beauty industriju u vidu manikura te se sada širi i na interijere.

>>"Maslac" nokti kakve ima Selena Gomez najpoželjnija su proljetna manikura

Becca Stern, suosnivačica i kreativna direktorica tvrtke Mustard Made, kaže da će u 2024. godini dominirati svijetle i odvažne boje, ali na zreliji način. Govori o korištenju bogatih i složenih boja koje izgledaju samouvjereno i šarmantno. Prema njoj, žuta boja maslaca je nova neutralna boja koja se lako uklapa i u modu i u dizajn interijera, zbog čega je sve popularnija, prenosi Livingetc.

Topla i sofisticirana nijansa žute

Privlačnost ove boje leži u njezinom specifičnom tonu koji odiše toplinom i sofisticiranošću, objašnjava Becca. Ističe da je nježnija od limun-žute i nudi svjež i privlačan pastelni izgled. To je boja koja nenametljivo privlači pažnju, dodajući eleganciju svakom prostoru, a pritom je dovoljno svestrana da se može kombinirati s raznim stilovima uređenja.

Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili komade za dom u ovoj hit ljetnoj nijansi, s kojima je možete unijeti i u svoj dom.

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.