Posjetili smo novootvorenu trgovinu u Zagrebu, ima odličnu ponudu hrane i pića

Foto: Ena Dragičević/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Deliiicije

UVIJEK rado svratimo u Deliiicije kako bismo istražili ponudu i upoznali se s novitetima. Nedavno smo posjetili njihovu novootvorenu trgovinu u centru Zagreba, na adresi Ilica 54, a u nastavku smo izdvojili sve što nam je zapelo za oko.

Azijska hrana marke Nissin – novost na policama

Tijekom našeg posjeta jedna zaposlenica upoznala nas je s najnovijim dodacima u ponudi - azijskom hranom marke Nissin. Ovaj japanski brend, osnovan 1948. godine, nudi široki izbor proizvoda autentičnih azijskih okusa koji su gotovi za čas.

Među novitetima su instant rezanci Nissin Soba od 92 grama (3.99 eura), dostupni u okusima chilli, teriyaki i classic. Tu su i aromatične instant juhe Nissin Cup Noodle od 64 grama (2.99 eura), s okusima poput kozica, piletine, spicy i govedine. Na koncu, stigle su i instant juhe s tjesteninom Nissin Ramen u pakiranju od 100 grama (1.99 eura), s okusima piletine, govedine i spicy.

Svi ovi proizvodi dolaze u praktičnim pakiranjima, savršenima za, primjerice, nošenje na posao ili putovanje. Bez obzira na to gdje se nalazite, možete uživati u brzom i ukusnom obroku. Pakiranja u obliku čaša posebno su praktična jer omogućuju jednostavnu pripremu i konzumaciju bez potrebe za dodatnim posuđem, čineći ih idealnim izborom za one u pokretu. 


Ne propustite isprobati Adrijin ajvar

Govoreći o ukusnim proizvodima, nemoguće je ne spomenuti Adrijine ajvare, koji redovito završavaju u našoj košarici s dobrim razlogom. Ovaj ajvar se odlikuje bogatim i kremastim okusom i jedan je od najboljih koje smo probali. Ajvari su dostupni u dvije klasične varijante - blagoj i ljutoj. Možete ih pronaći u manjim teglicama od 270 g (6.99 eura) ili u većim od 580 grama (9.99 eura).


Otkrijte nagrađivana Adria vina

Marka Adria nudi raznovrsne ukusne proizvode osim ajvara, uključujući smokvenjake, kekse, bombonijere, praline, kao i vina. Posebno bismo izdvojili dva vina: Dingač (0.75 l, 12.99 eura) i Plavac mali Selekcija (0.75 l, 9.99 eura).

Sabatina, tradicionalni godišnji festival vina u Dalmaciji, gdje se ocjenjuju i nagrađuju najbolja vina iz regije, potvrdila je kvalitetu ovih vina kroz brojne nagrade.

Dingač je osvojio zlatnu medalju 2020. i 2023. godine te srebrnu medalju 2021. godine za kvalitetu proizvoda. Adria vino Plavac mali Selekcija nagrađeno je srebrnom medaljom 2020. godine i zlatnom medaljom za kvalitetu 2021. godine.


Savršeni par: roštilj i Jack Daniel's umaci

Ljetni dani idealni su za roštilj, a Jack Daniels umaci pružaju savršen završni dodir svakom mesnom jelu. Dostupni su u dvije varijante: originalna i s dodatkom meda. Originalna verzija kombinira tamno smeđi šećer, bogate zrele rajčice, jabučni ocat i viski Jack Daniel's Tennessee.

Jack Daniel's BBQ Honey umak obogaćen je pravim pčelinjim medom i rajčicom te dodatno aromatiziran notama ananasa i tamarinda, uz lagani papreni završetak. Ovi umaci dostupni su u bočicama od 280 grama po cijeni od 6.99 eura te u većim bočicama od 553 grama, koje koštaju 9.99 eura.


Crni tartufi mogu dodati štih luksuza svakom obroku

Na policama trgovine pronašli smo i cijele crne tartufe u teglicama (25 g, 25.99 eura). Ova vrsta jestive gljive, koja raste ispod površine zemlje, izuzetno je cijenjena u kulinarstvu zbog svog jedinstvenog, bogatog, zemljanog okusa i mirisa.

Crni tartufi su idealni za obogaćivanje pojedinih jela, bilo da se posipaju po kremastom rižotu ili tanko naribaju na svježe pripremljenu tjesteninu. Njihov bogat i zemljani okus odlično se slaže čak i s jednostavnim jelima poput kajgane ili bruschette, podižući ih na višu razinu gurmanskog užitka.


La Bottega Della Torta - torte bez pečenja

U trgovini su nam za oko zapele biskvitne torte talijanskog proizvođača Chocolitaly - La Bottega Della Torta. Tijekom ljetnih mjeseci mnogi od nas izbjegavaju upotrebu pećnice, a s obzirom na to da rođendani, zabave i druga druženja ne prestaju ni tijekom visokih temperatura, gotove torte postaju idealno rješenje.

Ove torte dolaze s raznim ukusnim nadjevima, uključujući pistaciju te kombinacije poput mrkve i čokolade, banane i čokolade, limuna i đumbira i kakaa i marelice. Dostupne su u pakiranjima težine od 400 do 450 grama, s cijenama koje se kreću od 4.99 do 6.99 eura.


Jeste li već probali kekse McVitie's Tartlets?

Brend McVitie's, široko poznat po svojim Digestive keksima, također nudi i druge ukusne zalogaje dostupne na policama Deliiicija. Među njima ističu se prhki keksi dostupni u okusima čokolade, maline i limuna. Pakirani su u vrećicama od 100 grama, a cijene variraju od 0.69 do 1.59 eura, ovisno o odabranom okusu.


Zagreb, tak imam te rad

Pri izlasku iz trgovine krajičkom oka primijetili smo zlatni čokoladni medaljon s motivom Zagreba. Iza privlačne ambalaže krije se kremasta mliječna čokolada s 32% kakaa i 18% mliječnog udjela. S težinom od 58 grama (2.99 eura), ova čokolada je savršena za dijeljenje s nekim tko voli čokoladu i Zagreb.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Deliiicije u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.