"Svi misle da nosim umjetne trepavice": Demi Moore i mnogi drugi vole ovu maskaru

Foto: Shutterstock/martimex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DEMI Moore, nakon više od četiri desetljeća na velikom platnu, nije samo poznata holivudska zvijezda već i ikona ljepote. Poznata je po svojoj besprijekornoj koži, dugoj kosi i minimalističkom pristupu šminkanju, što pokazuje da "manje je više". Njezina tajna? Koristi kvalitetne osnovne beauty proizvode, poput Lancômeove Monsieur Big Volumizing Mascare.

Monsieur Big Mascara 01 Black, 40 eura

"Svi me pitaju koju maskaru koristim"

Ova maskara koristi visokokvalitetnu četkicu i visoko pigmentiranu formulu za oblikovanje i produživanje trepavica, bez stvaranja grudica i s dugotrajnim učinkom. Tamnocrna boja i inovativna četkica s valovitim vlaknima omogućuju Monsieur Bigu da pruži do 12 puta više volumena i do 24 sata trajanja bez ljuskanja ili razmazivanja.

Više od 3000 korisnika na Amazonu dalo je ovoj maskari najvišu ocjenu s pet zvjezdica, hvaleći njezinu sposobnost da transformira trepavice u gušće i duže, bez potrebe za umjetnim dodacima. 

"Koristim ovu maskaru više od desetljeća i smatram da je jednako učinkovita u mojim 50-ima kao i u kasnim 30-ima", rekla je jedna recenzentica, dok je druga dodala: "Nisam upotrijebila ni jednu drugu maskaru četiri godine jer mi se jako sviđa ova. Ljudi su me pitali nosim li umjetne trepavice."

Treća dugogodišnja korisnica se složila: "Koristim je već oko 10 godina. Čini da moje trepavice izgledaju gušće i duže, a svi me pitaju koju maskaru koristim. Isprobala sam mnoge vrste, ali ova mi je najbolja."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.