Taylor Swift prošetala u štiklama u najpopularnijoj boji ovog ljeta

Foto: Profimedia/vrggrl.com/asos.com/farfetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVJETSKI poznata pjevačica Taylor Swift još jednom je dokazala svoj status modne ikone tijekom nedavnog boravka u Londonu. Snimljena u društvu svog dečka, NFL zvijezde Travisa Kelceja, Taylor je privukla pažnju svojim neočekivanim modnim odabirom.

Pjevačica je blistala u VRG Girl heklanoj mini haljini, savršenoj za tople ljetne dane. Svoj outfit upotpunila je elegantnom Stella McCartney Falabella Bucket torbom te luksuznim nakitom brendova Maria Tash i Tiffany & Co. No, ono što je stvarno ukralo show bile su njezine cipele.

Najpopularnija boja ljeta 2024.

Umjesto uobičajenih udobnih sandala ili elegantnih štikli, pjevačica se odlučila za Gucci Lexi natikače na petu. Ove cipele, u najpopularnijoj boji ljeta 2024. - maslac žutoj, odmah su postale must-have komad sezone, pa su se i brzo rasprodale.

Ove cipele imaju debeli prednji remen, široku petu i prepoznatljivi Guccijev lančić, što ih čini lijepim spojem retro stila i moderne elegancije inspirirane 70-ima. Taylor je ovim odabirom pokazala svoju sklonost prema eksperimentiranju sa živopisnijim tonovima i povratku vintage estetici, istupajući iz svoje uobičajene palete boja poput crne, bijele i sive.

Iako su cipele koje je nosila rasprodane, pronašli smo slične ako želite kopirati njezin stil.

Iak
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.