Lijepo uređen četverosoban stan u Zagrebu prodaje se za 249.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pažnju nam je ovoga puta privukao stan od 114 kvadrata na Trešnjevci koji se prodaje za 249.000 eura.

Renoviran prije nekoliko godina

Stan je višeetažan i četverosoban i nalazi se na drugom katu zgrade bez lifta. U oglasu je navedeno da je renoviran prije nekoliko godina, kada je promijenjeno kompletno krovište te postavljena nova izolacija i vanjska PVC stolarija.

Tri spavaće sobe

Stan se sastoji od ulaznog prostora, blagovaonice i kuhinje povezane s dnevnim boravkom, koji ima izlaz na balkon, dvije kupaonice, tri spavaće sobe te pripadajućeg spremišta u podrumu zgrade. Istaknuto je da je mikrolokacija stana izvrsna i nalazi se u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja za život.

Oglas možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.