Ovaj proizvod zaslužan je za mladoliki izgled Sofije Vergare i Reese Witherspoon

Foto: Shutterstock/charlottetilbury.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA Reese Witherspoon i Sofia Vergara izgledaju vječno mlade, svi su primijetili. I premda nemamo recept za tajnu njihove mladolikosti, znamo barem jedan proizvod koji im je u tome pomogao, a lako ga je nabaviti. U pitanju je serum za lice Charlotte Tilbury Magic Serum Crystal Elixir.

Reese ga je nedavno koristila

Prema priopćenju za medije, serum je pripremio kožu Reese Witherspoon za dodjelu Emmyja 2024. Ovaj serum obećava da će riješiti najčešće probleme kože i da pruža klinički dokazane rezultate. Rezultat je hidratizirana, mladenačka koža.

Charlotte Tilbury Magic Serum Crystal Elixir sadrži zlatni vitamin C za blistav ten, a dublje prodire u kožu od standardnog, zatim kombinaciju peptida nazvanu Replexium, koja daje mladolik izgled kože, i poliglutaminsku kiselinu, koja je četiri puta hidratantnija od hijaluronske kiseline.

Magic Serum Crystal Elixir, Charlotte Tilbury, cijena je 79 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.