U potrazi ste za povoljnim, a kvalitetnim čizmama za kišu? Za ovaj model morate znati

Foto: merrypeople.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLUŽBENO je počela jesen, a to znači jedno - niže temperature i nestabilne vremenske prilike, uključujući kišu, pa čak i obilnu kišu. Zato je važno opremiti garderobu praktičnim komadima poput čizama za kišu.

CNN Underscore krenuo je u potragu za najboljim gumenim čizmama i testirao desetak modela, od kojih su izdvojili dva. Prema njima, sveobuhvatno najbolje čizme za kišu su gležnjače Bobbi brenda Merry People, dok su klasične čizme za kišu brenda Crocs proglašene najboljom budžet opcijom.

Gumene čizme Bobbi Merry People 

"Ove prekrasne Chelsea čizme brenda Merry People izdržljive su, vodootporne i vrlo jednostavne za čišćenje. Osim toga, imaju izvanredno prianjanje i izuzetno su udobne za cjelodnevno hodanje. Ako vam treba praktična obuća za obavljanje poslova tijekom kišnih dana, ove čizme su idealan izbor", piše CNN.

Novinarka CNN-a Michelle Tae u svojoj recenziji ističe kako je prije testiranja ovih čizama bila vjerna brendu Hunter. Iako i dalje hvali taj brend, kaže da Merry People čizme za kišu nadmašuju Hunter po udobnosti i prianjanju.

"Dostupne za muškarce i žene u 14 različitih boja, ove čizme su vrlo izdržljive i svestrane, što ih čini jednako prikladnima za kratke šetnje prirodom po ravnim, ali blatnjavim stazama, kao i za gradske šetnje", dodaje.

Kao manu ističe težinu čizama od 1.18 kg, no navodi da pružaju odličnu potporu u području peta, imaju mekanu i luksuznu podstavu te su izuzetno udobne za cjelodnevno hodanje i obavljanje poslova, čime, po njezinom mišljenju, nadmašuju Hunter čizme.

Gležnjače Bobbi Merry People, 100.95 eura
Gležnjače Bobbi Merry People, 100.95 eura

Gumene čizme Crocs Classic

Za one koji traže povoljniju opciju tu su čizme za kišu od Crocsa. "Brend Crocs je poznat po udobnosti svoje obuće, a ove čizme za kišu nisu iznimka - izuzetno su udobne i lagane. Ove čizme će zaštititi vaša stopala i čarape od mokrih uvjeta za mnogo manju cijenu od većine konkurentskih brendova", piše u recenziji.

Michelle Tae navodi kako su je Crocs Classic čizme osvojile nakon što su uspješno prošle zahtjevna testiranja, pružajući poznatu udobnost po kojoj je Crocs obuća prepoznatljiva. Dodaje da su, zahvaljujući uniseks dizajnu, prikladne i za muškarce i za žene te ističe kako su izuzetno lagane. Naime, teže samo 500 grama. 

Gumene čizme Crocs Classic, Zalando, 59.59 eura
Gumene čizme Crocs Classic, Zalando, 59.59 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.