Stižu nove Nike Air Max 1 tenisice. Evo fotki

Foto: Shutterstock/Nike

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE je predstavio još jedne nove tenisice. Ako ste ljubitelj njihovog Air Max 1 modela i Batmana, možda će vam se svidjeti novitet iz Nikeove tvornice. Ove kultne tenisice će biti dostupne u crno-žutoj kombinaciji koju su obožavatelji u kratkom roku prozvali Batman.

Još nije poznat datum izlaska

Na ovom se modelu ističu žuti Swoosh brending i oznake na jeziku. Žuta boja pojavljuje se i na prednjoj strani potplata. Tenisicama dominira baza u crnoj boji, a potplatima vlada bijela boja. Gornji dio uključuje mrežasti prednji dio i ovratnik, glatki kožni rub, antilop na bočnim stranama i debeli najlonski jezik.

Ove tenisice još uvijek nemaju službeni datum izlaska, a očekuje se da će se pojaviti kao dio Nike Sportswear kolekcije za jesen 2024. Cijena bi trebala biti 140 američkih dolara, što je otprilike 126 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.