Koji iPhone Pro model ima najbolju kameru? Pogledajte rezultate testa

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRI izboru novog mobitela mnogima je važna kamera. Poneki će kupiti novi model upravo zbog nje. No hoće li najnoviji mobitel nužno imati najbolju kameru? Tiktoker Yuta (@yuta.tj23) odlučio je provjeriti koliko se razlikuju kamere zadnja četiri iPhone Pro modela, točnije iPhonea 13 Pro, 14 Pro, 15 Pro i najnovijeg 16 Pro.

Jednima je najbolji 13 Pro, drugi ne vide razliku

U prvom je videu polako okretao kameru tijekom noći u prometnoj ulici, a u drugom se tijekom dana zatrčao kroz park. U ruci je držao sva četiri mobitela istovremeno.

@yuta.tj23 4年間のiPhoneカメラ比較してみた📱🍎 #iPhone16 #iPhone16Pro #比較動画 ♬ オリジナル楽曲 - ゆうた📱iPhoneカメラ
@yuta.tj23 4年間のiPhoneカメラ比較してみた📱🍏 #iPhone16 #iPhone16pro #比較動画 ♬ オリジナル楽曲 - ゆうた📱iPhoneカメラ

Brojni su komentatori odabrali svojeg favorita, a jedan se model posebno često spominjao: "13 Pro se najbolje snašao sa svjetlima", "13 Pro je najbolji", "13 Pro Max je najbolji iPhone", "13 je najbolji, ne znam što sad rade", "iPhone 13 i 14 su najbolji".

Drugi pak nisu vidjeli nikakvu razliku: "Gdje je razlika?", "Ista stvar", "Sve je isto", "Ne vidim razliku, "Izgledaju isto, brate", "Neka mi netko objasni u čemu je razlika", "Sve je isto osim cijene", "Dakle ista je kamera".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.