Prošle godine Pro Max nije prošao test izdržljivosti, evo kako je prošao 16 Pro Max

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLEOVA serija iPhone 16 lansirana je globalno 20. rujna, a iako serija nije donijela velike promjene u dizajnu, Pro modeli ipak su dobili određena unutarnja poboljšanja u odnosu na prošlogodišnje modele.

Naime, tijekom prošlogodišnjeg testa izdržljivosti, stražnje staklo iPhonea 15 Pro Max popucalo je, što se nikada prije nije dogodilo s Appleovim telefonima prilikom takvih testova. Ove godine je Zach, youtuber poznat kao JerryRigEverything, podvrgnuo istom testu iPhone 16 Pro Max. Na kraju videa vidljivo je da se telefon nije savio niti milimetar.

Apple je napravio određena poboljšanja

Čini se da je iPhone 16 Pro Max izdržljiviji od prošlogodišnjeg modela zahvaljujući nekoliko ključnih poboljšanja u unutarnjoj konstrukciji. Najvažniji faktori koji doprinose većoj čvrstoći su deblja logička ploča i novi metalni pokrov baterije. Ove promjene čine iPhone 16 Pro Max otpornijim na savijanje i fizička oštećenja u usporedbi s prethodnim modelima.

Zach se u videu osvrnuo i na određene značajke telefona, poput nove tipke za kameru obložene safirom, koju je testirao na otpornost na ogrebotine. Također je testirao i ekran na ogrebotine. Kako je iPhone 16 Pro Max prošao u ovim testovima, pogledajte u videu iznad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.