"Uskoro ćeš se obogatiti": Tip napravio torbu u obliku kauča pa postao viralan

Foto: guywasright.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GUY, poznatiji kao @GuyWasRight na Instagramu i TikToku, osvojio je srca ljubitelja mode svojom inovativnom Loose Change In The Sofa Bag kolekcijom.

Sve je počelo prošlog srpnja, kada je objavio video na TikToku prikazujući ručno izrađenu torbicu koja izgleda poput minijaturnog kauča i koja može držati novac u malim jastucima i iza naslona. Ovaj genijalni dizajn odmah je privukao pažnju na društvenim mrežama.

@guywasright Link in bio to place an order 🛋️ 👜 #creatorsearchinsights #handbag #fashiontiktok #designer #purse ♬ original sound - Guywasright
@guywasright You can get a sofa bag hrough the link in my bio 🛒 #fashion #crafttok #diy #coinpurse #handbag #quirky ♬ original sound - Guywasright

"Ne zanima me masovna proizvodnja"

Unatoč rastućoj popularnosti Guy ostaje vjeran svom umjetničkom integritetu. Svaka torbica je ručni rad koji zahtijeva precizno mjerenje i do tri sata izrade. "Ne zanima me masovna proizvodnja", rekao je u intervjuu za Her Campus. "Želim da moja umjetnost ostane vrijedna i ograničena."

Guyev talent nije prošao nezapaženo u elitnim krugovima mode. Ključni trenutak njegove karijere dogodio se kada ga je renomirana stilistica Marni Senofonte angažirala da izradi posebnu torbicu za Beyoncéin rođendan. S rokom od samo dva dana, Guy je stvorio kromiranu torbicu inspiriranu pjesmom Plastic Off The Sofa - remek-djelo od srebrne metalik tkanine s jastučićima u uklonjivoj plastičnoj navlaci.

@guywasright This is my favorite thing ive ever created #creative #diy #crafttok #beyonce #rennaissance #coinpurse #handbag ♬ original sound - Guywasright

Društvene mreže bruje o njegovom radu. Komentari variraju od oduševljenja do poslovnih savjeta: "Tako slatko! Jeste li već patentirali svoj dizajn?", "Patentirajte svoje stvari, posebno ako ljudima pokazujete kako se prave", "Gospodine, ovo je čudo. Ne dopustite da ih Balenciaga vidi", "Uskoro ćeš se obogatit", "Čovječe, ovo je genijalno", "Čekam kad će se ovako nešto pojaviti na Sheinu", "Uskoro bi vas mogao kontaktirati Louis Vuitton", samo su neki od komentara.

Guy nudi svoje torbice u različitim stilovima - od klasične crne, smeđe i bordo, do uzoraka kravljeg krzna i nostalgičnih tkanina koje podsjećaju na bakine kauče. Svaka torbica prodaje se po cijeni od 250 do 350 dolara (oko 235 eura - 328 eura), a trenutno su sve rasprodane na web stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.